Επιστροφή στις νίκες για την Λέστερ, «κόλλησαν» Μπέρνλι και Γουέστ Χαμ

Η Λέστερ ήταν καταιγιστική κόντρα στην Νιουκάστλ, επικρατώντας με 4-0 των Ανθρακωρύχων, ενώ Μπέρνλι και Γουέστ Χάμ έμειναν στο 0-0.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Λέστερ. Οι «Αλεπούδες» επικράτησαν με 4-0 της Νιουκαστλ και μείωσε στο -5 την διαφορά από την πεντάδα. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερ ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση, έχασε δυο ευκαιρίες με του Γουίλσον και Ντουμπράβκα. Εν τέλει, στο 38ο λεπτό, η Κυπελλούχος Αγγλίας κέρδισε πέναλτι με τον Μάντισον και ο Τίλεμανς έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λέστερ ξεκίνησε και πάλι δυναμικά με τον Ντάκα στο 57΄ να κάνει το 2-0, ενώ στο 81΄ ο Τιλέμανς σημείωσε το δεύτερο γκολ του στην αναμέτρηση για το 3-0, οι οποίες σημείωσαν και τέταρτο γκολ με τον Μάντισον (4-0).

Με αυτή την ήττα, η Νιουκάστλ έμενε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, ενώ ακολουθεί και πρόγραμμα-φωτιά για τις Καρακάξες, καθώς τις επόμενες τρεις αγωνιστικές αντιμετωπίζουν Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Λέστερ: Σμάιχελ, Έβανς (7’ Σουμαρέ), Καστάιν, Σογιουντσού, Τόμας, Τίλεμανς, Εντιντί, Μάντισον (88’ ΜακΑτίρ), Ντιούσμπερι Χολ, Μπαρνς (71’ Ολμπράιτον), Ντάκα

Νιουκάστλ: Ντουμπράβκα, Σερ, Λασέλς, Μανκίγιο, Λιούις (64’ Φρέιζερ), Αλμιρόν (64’ Μέρφι), Σέλβεϊ (85′ Ρίτσι), Σεν Μαξιμέν, Γουΐλοκ, Γουΐλσον, Ζοέλιντον

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από