PREMIER LEAGUE

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την ανατροπή κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν (2-1) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και «σφράγισε» την πρωτιά στον όμιλο.
Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και αναδείχθηκε MVP.
Ο Πορτογάλος ανάγκασε μεταξύ άλλων και τον Ρίο Φέρντιναντ να… υποκλιθεί στο ταλέντο του. Ο άλλοτε άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπλεξε το εγκώμιο του Σίλβα, τονίζοντας πως ο Μπερνάντο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Premier League, πίσω μόνο από τον Μοχάμεντ Σαλάχ.
«Μετά τον Μο Σαλάχ, νομίζω πως είναι ο καλύτερος παίκτης της Premier League. Είναι άψογος, ένας υπέροχος ποδοσφαιριστής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φέρντιναντ.