Φάμπρεγκας – «Δεν υπήρχε καθόλου ελευθερία με τον Κόντε, μου έκανε υποδείξεις ακόμη και για τις πάσες»

Φάμπρεγκας – «Δεν υπήρχε καθόλου ελευθερία με τον Κόντε, μου έκανε υποδείξεις ακόμη και για τις πάσες»

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας μίλησε για το πως βίωσε την συνεργασία του με τον Αντόνιο Κόντε κατά την θητεία του στη Τσέλσι.

O Σεσκ Φάμπρεγας φόρεσε την φανέλα των Μπλε για έξι χρόνια καταγράφοντας με την φανέλα της Τσέλσι 198 συμμετοχές έχοντας πετύχει 22 τέρματα και μοιράζοντας 57 ασίστ.

Στα χρόνια που υπηρέτησε του Λονδρέζους ο Ισπανός μέσος συνεργάστηκε με σπουδαίου τεχνικούς όπως ο Γκούς Χίντινκ, ο Ζοσέ Μουρίνιο και ο Αντόνιο Κόντε. Ωστόσο βαθιά στη μνήμη του Φάμπρεγκας έχει μείνει ο τελευταίος για τον οποίο πρόσφατα μίλησε σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Mπορεί μαζί να κατέκτησαν ένα πρωτάθλημα, όμως φαίνεται πως ο Ιταλός νυν τεχνικός της Τότεναμ δεν ήταν και από τους πιο εύκολους ανθρώπους που συνάντησε στη καριέρα του ο 34χρονος μέσος.

Αυτό τουλάχιστον έκανε σαφές με τα λεγόμενα του ο Σέσκ Φάμπρεγκας: «Ήταν ζόρικο, είχαμε διπλές προπονήσεις, διπλή παρουσία στο γυμναστήριο, δεν υπήρχε καθόλου ελευθερία στο γήπεδο με τον Κόντε. Ήθελε να υποδεικνύει και να ξέρει την διαδρομή της μπάλας από τον τερματοφύλακα μέχρι και την επίτευξη του γκολ.

Εγώ τότε ήμουν 29 ετών, είχα παρουσίες σε υψηλό επίπεδο, είχα πάρει τίτλους, είχα παίξει σε τελικούς και ξαφνικά ένας προπονητής που έκανε υποδείξεις ακόμα και για την κάθε πάσα μου…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ