Τρομερό – Η Τσέλσι είναι υπεύθυνη για το 20% των κλήσεων της Αγγλίας σε όλα τα επίπεδα! (pic)

Τρομερό – Η Τσέλσι είναι υπεύθυνη για το 20% των κλήσεων της Αγγλίας σε όλα τα επίπεδα! (pic)

Ένα τρομερό γεγονός που δείχνει τη μεγάλη εξέλιξη της Τσέλσι στις ακαδημίες της...

Είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια η Τσέλσι διαθέτει μία από τις καλύτερες ακαδημίες του αγγλικού ποδοσφαίρου, εάν όχι την καλύτερη. Αυτό αποδεικνύουν οι τίτλοι των «μπλε» στα μικρότερα ηλικιακά γκρουπ, όπου σαρώνουν τα πάντα.

Από πρωταθλήματα, μέχρι στα κύπελλα και στα Youth League. Η Τσέλσι έχει παντού κούπες σε επίπεδο ακαδημιών και δείχνει συνεχώς να κάνει τεράστια βήματα προόδου στη συγκεκριμένη κατηγορία, για την οποία ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει επενδύσει πολλά.

Και φαίνεται πως η Τσέλσι δικαιώνεται. Διότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών που έχουν αποφοιτήσει από τις ακαδημίες του Κόμπχαμ, βρίσκονται στην εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, 21 νυν και πρώην ποδοσφαιριστές της Τσέλσι που έχουν βγει από τις «μπλε» ακαδημίες κατάφεραν να κερδίσουν μία θέση στην εθνική ομάδα της Αγγλίας (σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ) σε αυτήν τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Πρόκειται για ένα τρομερό νούμερο παικτών, καθώς συνολικά κλήθηκαν 112 ποδοσφαιριστές σε όλα τα γκρουπ, που σημαίνει πως η Τσέλσι είναι υπεύθυνη για το 20% των κλήσεων της Αγγλίας σε όλα τα επίπεδα!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ