Ρονάλντο – Ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ιστορία της Premier League

Το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ιστορία της Premier League αναμένεται να έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη δεύτερη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί και επίσημα ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια, προκαλώντας χαμό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, η μεταγραφή του στους «Κόκκινους Διαβόλους» προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση καθώς μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής θεωρείτο δεδομένη η μετακίνησή του στην Μάντσεστερ Σίτι, όμως μέσα σε λίγες ώρες τα πράγματα πήραν τελείως αντίθετη τροπή και έτσι ο 36χρονος σταρ επέστρεψε στο Μάντσεστερ αλλά για λογαριασμό της ομάδας που τον «εκτόξευσε», τη Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πραγματοποίησε μια σπουδαία κίνηση, «κλέβοντας» τον Ρονάλντο από τα χέρια της συμπολίτισσας Σίτι.

Για να το κάνει αυτό, έπρεπε όχι μόνο να δώσει 25 εκατ. ευρώ (συν 8 σε μπόνους) στη Γιουβέντους αλλά και να εξασφαλίσει στον Πορτογάλο επιθετικό ένα «χρυσό» συμβόλαιο του οποίου οι απολαβές αναμένεται να είναι οι μεγαλύτερες στην ιστορία της Premier League σύμφωνα με την αγγλική «Telegraph».

To μεγάλο βρετανικό Μέσο, λοιπόν, κάνει λόγο για ένα αστρονομικό ποσό που φτάνει τα 31 εκατ. ευρώ ετησίως και το οποίο αντιστοιχεί σε 560.000 λίρες εβδομαδιαίως, δηλαδή κοντά στις 650.000 ευρώ!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από