Άρσεναλ: Προσφέρει 39 εκατομμύρια ευρώ για τον Λοκατέλι

Άρσεναλ: Προσφέρει 39 εκατομμύρια ευρώ για τον Λοκατέλι

Η Άρσεναλ, σύμφωνα με τον ατζέντη του Μάνουελ Λοκατέλι, προσφέρει 39 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει τον Ιταλό άσο της Σασουόλο.

Ο Μάνουελ Λοκατέλι είναι περιζήτητος μετά από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στο Euro. Γιουβέντους και Άρσεναλ έχουν μέχρι στιγμής εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Ιταλό άσο, ωστόσο η Άρσεναλ προσφέρει περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο ατζέντης του παίκτη ισχυρίστηκε πως οι «κανονιέρηδες» έχουν προσφέρει αυτό το ποσό στον 23χρονο μέσο της Σασουόλο. Είναι γνωστό πως ο Μικέλ Αρτέτα επιθυμεί να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή για τη νέα αγωνιστική σεζόν που ξεκινά σε έναν μήνα στην Αγγλία, και γι΄ αυτό τον λόγο θέλει να «κλείσει» άμεσα τον Ιταλό.

Η Άρσεναλ έχει ήδη πάρει τον Βέλγο, Αλμπέρ Σαμπί Λοκονγκά, μεταγραφή η οποία κόστισε περίπου 21 εκατομμύρια, ωστόσο θέλει και τον Λοκατέλι, προκειμένου να «σφραγίσει» το κέντρο της.

Ο δρόμος για την απόκτηση του Ιταλού μέσου θα είναι δύσκολος, καθώς έντονο παραμένει και το ενδιαφέρον της Γιουβέντους, η οποία κυνηγά με κάθε τρόπο την μεταγραφή του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ