PREMIER LEAGUE
![Με ποιον θα έπαιζαν στα play off ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αν ολοκληρωνόταν σήμερα η Euroleague](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/6369299-300x200.jpg)
Ξανά στο προσκήνιο της Άρσεναλ ο Χουσέμ Αουάρ. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Αγγλία, ο Γάλλος μέσος της Λιόν βρίσκεται και πάλι στα «ραντάρ» της Άρσεναλ.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι «κανονιέρηδες» εξετάζουν και παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις της υπόθεσης του 23χρονου μέσου, καθώς φέρεται να έχει ζητήσει από τη Λιόν να αποχωρήσει από την ομάδα του με σκοπό να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.
Μετά την αποτυχημένη της προσπάθεια που είχε το περασμένο καλοκαίρι, η Άρσεναλ ετοιμάζεται να βάλει ξανά στο τραπέζι τις πιθανότητες της και να αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις της, καθώς ο Γάλλος φέρεται να είναι και ο μεγάλος στόχος του Αρτέτα.