PREMIER LEAGUE
![Με ποιον θα έπαιζαν στα play off ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αν ολοκληρωνόταν σήμερα η Euroleague](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/6369299-300x200.jpg)
Σε συμφωνία έναντι 235 εκατομμυρίων λιρών για τον χορηγό στη φανέλα της έτασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντας ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ.
Τεράστιο deal πέτυχαν οι «κόκκινοι διάβολοι», οι οποίοι υπέγραψαν 5ετές συμβόλαιο με την γερμανικής προέλευσης, εταιρεία τεχνολογίας, TeamViewer, η οποία θα αντικαταστήσει την Chevrolet.
Πρόκεται για την πλουσιότερη συμφωνία με χορηγό στη φανέλα στα χρονικά στην Πρέμιερ Λιγκ από το 1992 κι έπειτα, καθώς η αγγλική ομάδα θα βάζει στα ταμεία της ετησίως 47 εκατομμύρα λίρες.
Αυτό σημαίνει πως σε διάρκεια 5 ετών που έχει γίνει η συμφωνία θα έχει εισπράξει το ποσό των 235 εκατομμυρίων λιρών.