Άρσεναλ – Μπέρνλι 0-1 : Δε βλέπεται η Άρσεναλ, ηττήθηκε και από την Μπέρνλι!

Συνεχίζεται ο... κατήφορος για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα! Η Άρσεναλ ηττήθηκε (0-1) εντός έδρας και από την Μπέρνλι και πλέον, μετράει πέντε συνεχόμενα ματς στην Premier League χωρίς τρίποντο. Στην 15η θέση και στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη έχουν κατρακυλήσει οι «κανονιέρηδες».

Η κατρακύλα συνεχίζεται για την Άρσεναλ και όπως φαίνεται, το βαρέλι δεν έχει πάτο.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα κατάφερε να ηττηθεί (0-1) στο Έμιρειτς και από την Μπέρνλι και πλέον μετράει πέντε συνεχόμενους αγώνες χωρίς τρίποντο στην εφετινή Premier League. Είναι μεγάλη η ελεύθερη πτώση για τους «κανονιέρηδες», που βρίσκονται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι πήραν βαθμολογική ανάσα με το διπλό στο Λονδίνο. Η Μπέρνλι βρίσκεται στην 17η θέση, έχοντας έναν πόντο παραπάνω από τη Φούλαμ.

Στο 52ο λεπτό ο Πόουπ έσωσε μετά από σουτ του Σακά ενώ στο 58’ ο Τζάκα αντίκρισε απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα.

Το σοκ για την Άρσεναλ ήρθε στο 74ο λεπτό. Μετά από κόρνερ, ο Ομπαμεγιάνγκ πέτυχε αυτογκόλ με κεφαλιά για το 0-1.

Οι κανονιέρηδες προσπάθησαν να σώσουν τον βαθμό, όμως δεν τα κατάφεραν και τα πράγματα έχουν αρχίσει να ζορίζουν επικίνδυνα.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Μπεγερίν (74’ Μέιτλαντ Νάιλς), Τίρνεϊ, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ Μαγκαλιάες, Σακά, Τζάκα, Ελνενί, Γουίλιαν (82’ Ενκετιά), Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ (60’ Θεμπάγιος).

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Λόουτον, Τέιλορ, Μι, Γουέστγουντ, Ταρκόβσκι, Μπρέιντι, Μπράουνχιλ, Ροντρίγκες (59’ Μπαρνς), Γουντ (70’ Βίντρα), ΜακΝίλ. 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από