Μπέρνλι – Νιουκάστλ 1-0 (vid)

Η Μπέρνλι νίκησε την Νιουκάστλ στο "Τερφ Μουρ" με 1-0, χάρη στο γκολ του Χέντρικ για τη δέκατη αγωνιστική της Premier League.

Η Μπέρνλι με τη νίκη της αυτή προσπέρασε τη Νιουκάστλ πιάνοντας τη Λίβερπουλ στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, οι «καρακάξες» έμειναν στους 14 βαθμούς πέφτοντας στην ένατη θέση.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Χέντρικ έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Γενικά στο πρώτο μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο χωρίς αξιοσημείωτες ευκαιρίες.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Πέρεζ εξαπέλυσε ένα σουτ με τον Ποπ να αντιδράει εξαιρετικά κρατώντας το μηδέν. Στο 74′ ο Γκούντμουντσον σέντραρε στην περιοχή και ο Χέντρικ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Έλιοτ για το 1-0.

Ο Μπαρνς στο 90′ είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο άουτ. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων παραλίγο η Νιουκάστλ να ισοφαρίσει. Ο Χέιντεν βρέθηκε στο ύψος της περιοχής, έκανε το σουτ αλλά ο πορτιέρο των γηπεδούχων έδιωξε και πάλι σωτήρια.

Οι ενδεκάδες του ματς: 

ΜΠΕΡΝΛΙ: Ποπ, Μπαρνς, Μι, Ταρκόβσκι, Γουόρντ, Λόουτον, Ντεφούρ (Γουέστγουντ), Κορκ, Γκούντμουντσον, Μπράντι, Χέντρικ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: ‘Ελιοτ, Λεζέν, Λασέλς, Γεντλίν, Μανκίγιο, Ντιαμέ (Γκάιλ), Σέλβι, Πέρεζ (Χέιντεν), Ρίτσι (Μέρφι), Ατσού, Χοσέλου

To γκολ που έκρινε τον αγώνα:

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από