Ο Φαν Ντάικ στηρίζει τον Φαν Ντε Μπεκ

Ο Φαν Ντάικ στηρίζει τον Φαν Ντε Μπεκ

Ο Φαν Ντάικ σχολίασε τις εξελίξεις που θέλουν τον Φαν Ντε Μπεκ να έχει συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον συμπατριώτη του.

Ο Φαν Ντε Μπεκ βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και ο συμπατριώτης του, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, του ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία.

Όλα δείχνουν ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν συμφωνήσει με τον Άγιαξ ώστε να αποκτήσουν έναν από τους πιο περιζήτητους και τρομερά υποσχόμενους νεαρούς, τον Φαν Ντε Μπεκ.

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φέρεται να έχει «κλείσει» την υπόθεση της μετακίνησης του Ολλανδού έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ και το συμβόλαιό του θα έχει ισχύ έως το 2025.

Ο Φαν Ντάικ, ο συμπαίκτης του στην Εθνική Ολλανδίας, σχολίασε αυτή την εξέλιξη, τονίζοντας ότι αυτή η κίνηση είναι σημαντική τόσο για τον ίδιο, όσο και για το ολλανδικό ποδόσφαιρο.

«Αν προχωρήσει η μεταγραφή, που έτσι δείχνει, του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία. Είναι ακόμα ένα βήμα προς έναν μεγάλο σύλλογο για έναν Ολλανδό παίκτη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια καλή ομάδα για έναν παίκτη των «Οράνιε», και το ίδιο ισχύει και για τον Νέϊθαν Άκε που πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ