«Κινήθηκε για Έιμπραχαμ η Άστον Βίλα»

«Κινήθηκε για Έιμπραχαμ η Άστον Βίλα»

Η Άστον Βίλα ενδιαφέρεται να εντάξει και πάλι στο ρόστερ της τον Τάμι Έιμπραχαμ.

Η Τσέλσι έκανε πολλές κινήσεις για να βελτιώσει την επιθετική της γραμμή. Εκτός από την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ, η ομάδα του Λονδίνου ανανέωσε τη συνεργασία της και με τον Ολιβιέ Ζιρού. Το γεγονός αυτό ενδέχεται να μειώσει τον χρόνο συμμετοχής του Τάμι Έιμπραχαμ.

Όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, η Άστον Βίλα θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό καθώς οι άνθρωποι της ομάδας ρώτησαν τους ιθύνοντες της Τσέλσι αν σκοπεύουν να δώσουν τον Άγγλο επιθετικό. Από την πλευρά του ο 22χρονος ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε να παραμείνει στους Λονδρέζους και να διεκδικήσει θέση βασικού.

Ο Έιμπραχαμ έχει αγωνιστεί ξανά στο «Βίλα Παρκ» την περίοδο 2018-19 με τη μορφή δανεισμού από τους «μπλε» και είχε βοηθήσει τους «χωριάτες» να εξασφαλίσουν την άνοδο στην Premier League. Συνολικά είχε πετύχει 26 γκολ σε 40 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο επιθετικός της Τσέλσι έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Λονδίνου μέχρι το 2023 και μέχρι στιγμής οι δύο πλευρές συνεργάζονται πολύ καλά. Μάλιστα υπάρχει και η προοπτική να επεκτείνει την ανανέωσή του μέχρι το 2025.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ