Φιορεντίνα – ΟΦΗ 1-1: Φοβερός Μανδάς και ισοπαλία για τους Κρητικούς (vid)

Φιορεντίνα – ΟΦΗ 1-1: Φοβερός Μανδάς και ισοπαλία για τους Κρητικούς (vid)

Στην πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων ενόψει πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ απέσπασε την ισοπαλία στο τέλος από την Φιορεντίνα στην Ιταλία.

Ένα πολύ δυνατό τεστ στην πρόβα τζενεράλε για τον ΟΦΗ στην Ιταλία κόντρα στην Φιορεντίνα στο γήπεδο «Αρτέμιο Φράνκι», με τους Κρητικούς να παίρνουν σπουδαία ισοπαλία με 1-1 και τον Χρήστο Μανδά να πραγματοποιεί ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση.

Οι «βιόλα» την περσινή σεζόν ήταν η φιναλίστ του Europa Conference League, όμως έχασαν από την Γουέστ Χαμ με 2-1 με γκολ στο 90′, κάτι που… προσπάθησε και ο ΟΦΗ σήμερα (12/8), αφού ο Φελίπε ισοφάρισε στο 89′ σε 1-1.

Διαβάστε επίσης: Η… απειλή της Μονακό στον Τζέιμς, το κρίσιμο 48ωρο, ο Ολυμπιακός και η επιθυμία του Αμερικανού

Οι Κρητικοί μπήκαν πιο καλά στο ματς, έχοντας μάλιστα την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Ντικό στο 4ο λεπτό, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, με αποτέλεσμα η Φιορεντίνα να αρχίσει να ανεβαίνει περισσότερο στη συνέχεια.

Σχεδόν ένα εικοσάλεπτο αργότερα, οι Ιταλοί κέρδισαν ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή των «μελανόλευκων», με τον Μανδά να μπλοκάρει με υπέροχο τρόπο την εκτέλεση του Σοτίλ, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα.

Όμως, οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να βρουν το γκολ, αφού στο 34′ ο Κόκοριν βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Κορυδαλλιώτη κίπερ και τον «πλάσαρε» όμορφα, με την άμυνά του να αργεί να αντιδράσει.

Ο ΟΦΗ παρότι πήγε στα αποδυτήρια με το εις βάρος του 1-0, πραγματοποίησαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, βάζοντας δύσκολα στους ποδοσφαιριστές της Φιορεντίνα.

Το δεύτερο μέρος είχε λιγότερες φάσεις, με την πρώτη καλή στιγμή να γίνεται στο 57′ με τον Κόκοριν, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και δεν «τάραξε» τον Μανδά.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας στο 65′ έκανε τρεις αλλαγές, όλες στην επιθετική γραμμή, οι οποίες έφεραν άμεση αντίδραση, με τον Μοσκέρα να κάνει ένα καλό σουτ στο 66′, ενώ τον Φελίπε να βρίσκει το δοκάρι στο 72′, σε φάση που θα μπορούσε να έχει βρει τα δίχτυα.

Μετά την συνέχεια των αλλαγών του Λιθουανού τεχνικού, ο ΟΦΗ βρέθηκε να διατηρεί περισσότερο την μπάλα στα πόδια του, και τελικά μία ωραία συνεργασία μεταξύ Μοσκέρα και Αμπάντα, έφεραν τον Φελίπε σε άδειο τέρμα, εκτελώντας για το 1-1.

Στο γήπεδο βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, μαζί με την οικογένειά του, ο CEO της ομάδας, Μηνάς Λυσάνδρου, αλλά και φίλοι των Κρητικών, που ταξίδεψαν από Ηράκλειο, Αθήνα και Ολλανδία για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Φιορεντίνα: Τερατσίνο, Ντόντο, Παρίσι, Αρτούρ, Μιλένκοβιτς, Κουάρτα, Μπρέκαλο, Μανδραγκόρα, Κοκόριν, Μποναβεντούρα, Σοτίλ.

ΟΦΗ: Μανδάς, Λαμπρόπουλος (75′ Πασαλίδης), Καρώ (82′ Μπιφουμά), Βούρος (82′ Γιαννούλης), Τοράρινσον (75′ Αμπάντα), Λάρσον (75′ Μαρινάκης), Γαγιέγος (78′ Νέιρα), Μεγιάδο (82′ Αποστολάκης), Μπάκιτς (65′ Μοσκέρα), Τοράλ (65′ Ριέρα), Ντίκο (65′ Φελίπε).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ