ΑΕΚ: «Τρέλα» με Πινέδα στο Μεξικό – Έφτιαξαν βίντεο με τα highlights από το ντεμπούτο του (vid)

ΑΕΚ: «Τρέλα» με Πινέδα στο Μεξικό – Έφτιαξαν βίντεο με τα highlights από το ντεμπούτο του (vid)

Βίντεο με όλες τις ενέργειες του Ορμπελίν Πινέδα από το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ έφτιαξαν στο Μεξικό!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η θητεία του Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της ΑΕΚ, καθώς το πρώτο δείγμα ήταν άκρως θετικό, με την Ένωση να επικρατεί της Γκενκ με 2-0 στο πρώτο της φετινό φιλικό παιχνίδι.

Τα «φώτα» πάντως έπεσαν στον Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος ένα 24ωρο μετά την πρώτη του προπόνηση έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα «κιτρινόμαυρα». Και μάλιστα η «γεύση» που έδωσε ήταν τρομερά… νόστιμη για όλους τους «κιτρινόμαυρους», καθώς στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου 45λεπτου που αγωνίστηκε, ήταν η κύρια πηγή κινδύνου της ΑΕΚ στο δεύτερο κομμάτι του γηπέδου.

Διαβάστε επίσης: Ο Αλμέιδα είδε περισσότερα από αυτά που περίμενε…

Μάλιστα τον αγώνα παρακολούθησαν και πολλοί συμπατριώτες του Μεξικανού μέσου οι οποίοι έφτιαξαν και ένα βίντεο με τα highlights του 26χρονου! Οι «τρελαμένοι» Μεξικανοί «έκοψαν» μερικές ενέργειες του Πινέδα και τις «κόλλησαν», δημιουργώντας ένα αποκλειστικό βίντεο του Πινέδα από το πρώτο του ματς με τη φανέλα της ΑΕΚ. Είναι γνωστό έτσι και αλλιώς πως οι Μεξικανοί πιστεύουν σε πολύ μεγάλο βαθμό στο νέο απόκτημα της Ένωσης…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ