Τα πλάνα του Αναστασιάδη ενόψει Φινλανδίας

Τα πλάνα του Αναστασιάδη ενόψει Φινλανδίας

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ντεμπουτάρει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στην Φινλανδία και αυτά είναι τα πρώτα πλάνα του ενόψει του ματς κόντρα στους Σκανδιναβούς.

Το αυριανό (15/11) παιχνίδι κόντρα στην Φινλανδία θα είναι το πρώτο για τον πολύπειρο στους πάγκους, Άγγελο Αναστασιάδη, ως τεχνικός της γαλανόλευκης. Σίγουρα δεν θα κριθεί από αυτή την αναμέτρηση, αλλά ο 65χρονος τεχνικός θέλει να παρουσιάσει μια βελτιωμένη εκδοχή της Εθνικής και ενδεχομένως να επέμβει τόσο σε πρόσωπα όσο και σε συστήματα.

Η αποστολή της Εθνικής αποτελείται από τους:  Μπάρκα, Πασχαλάκη, Βλαχοδήμο, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Σιόβα, Λαμπρόπουλο, Μπακάκη, Τοροσίδη, Κούτρη, Γιαννούλη, Σάμαρη, Μπουχαλάκη, Μάνταλο, Πέλκα, Μπακασέτα, Φορτούνη, Κουρμπέλη, Ζέκα, Μασούρα, Μήτρογλου, Κουλούρη και Καρέλη.

Ο Άγγελος με βάση τους παίκτες αυτούς, δούλεψε δύο συστήματα. Από τη μία το κλασικό 4-2-3-1 που εφαρμόζει εδώ και πολύ καιρό η Εθνική, αλλά και σύστημα με τρία σέντερ μπακ. Όσον αφορά το 4-2-3-1, προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στο τέρμα και τετράδα στην άμυνα με τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Κούτρη από τα δεξιά προς τα αριστερά. Σαν αμυντικά χαφ στον άξονα δοκιμάστηκαν οι Ζέκα και Κουρμπέλης ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Ευθύμη Κουλούρη, θα κινείται η τριάδα των Φορτούνη, Μπακασέτα και Πέλκα.

Όσον αφορά στη δοκιμή με τα τρία σέντερ μπακ, εκεί χρησιμοποιήθηκαν οι Σιόβας, Μανωλάς και ο Παπασταθόπουλος, αλλά κάτω από τα δοκάρια πήρε γάντια βασικού ο Πασχαλάκης. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι η αρχική προτίμηση του Αναστασιάδη στον Ευθύμη Κουλούρη. Προφανώς και δεν παραγκωνίζεται ο εν ενεργεία αρχισκόρερ της ομάδας, Κώστας Μήτρογλου που έχει πολλές φορές αποδείξει τη δεινότητα του στο σκοράρισμα, αλλά ο Έλληνας Ομοσπονδιακός τεχνικός δεν μπορεί να μη λάβει υπόψιν του τη φόρμα και την ρέντα του επιθετικού του Ατρόμητου που είναι ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 8 γκολ σε 9 ματς, σκοράροντας ένα τέρμα ανά 4 τελικές προσπάθειες. Άλλωστε ο «Μητρογκόλ» δεν είναι στα καλύτερά του μιας και έχει σκοράρει μόλις 3 γκολ σε 14 συμμετοχές του με τη Μαρσέιγ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ