Ανοικτός στο κοινό θα είναι ο αγώνας της Γαλλίας με το Ισραήλ

Ανοικτός στο κοινό θα είναι ο αγώνας της Γαλλίας με το Ισραήλ

Ο επικεφαλής της αστυνομίας Λοράν Νούνιεζ διαβεβαίωσε ότι ο αγώνας της Γαλλίας κόντρα στο Ισραήλ στα μέσα Νοεμβρίου για το Nations League.

Ο αγώνας του Nations League μεταξύ Γαλλίας και Ισραήλ, που είναι προγραμματισμένος για τις 14 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί στο Stade de France και «προφανώς θα είναι ανοιχτός στο κοινό», ανακοίνωσε σήμερα (15/10) ο επικεφαλής της αστυνομίας Λοράν Νούνιεζ σε δελτίο τύπου.

Για αρκετές εβδομάδες είχε τεθεί το ερώτημα εάν αυτή η συνάντηση της 5ης αγωνιστικής του Nations League θα γινόταν κεκλεισμένων των θυρών ή με την παρουσία κοινού λόγω του πλαισίου του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Διαβάστε επίσης: Στη Νορβηγία για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Τον περασμένο Ιούλιο, ο εντός έδρας αγώνας του Βελγίου με το Ισραήλ για την 1η αγωνιστική Nations League μεταφέρθηκε στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας και έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

«Δεδομένου ότι στο Βέλγιο, καμία τοπική διοίκηση δεν θεώρησε δυνατή τη διοργάνωση του εντός έδρας αγώνα των «Κόκκινων Διαβόλων» με το Ισραήλ την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, η ομοσπονδία του Βελγίου έπρεπε να αναζητήσει λύση στο εξωτερικό», εξήγησαν οι Βέλγοι σε δελτίο τύπου.

Στις 19 Ιουνίου, η πόλη των Βρυξελλών ανακοίνωσε ότι ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί στο στάδιο «King Baudouin».
Οι αρχές είχαν κρίνει «αδύνατο να οργανωθεί αυτός ο αγώνας πολύ υψηλού κινδύνου» στην πόλη λόγω εντάσεων που συνδέονται με την ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση.

Στην πορεία και άλλες βελγικές πόλεις αρνήθηκαν να φιλοξενήσουν αυτόν τον αγώνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ