Μπακασέτας: «Αυτό το γκολ δεν θα το ξεχάσω ποτέ στην καριέρα μου»

Ο αρχηγός της εθνικής, Τάσος Μπακασέτας, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη νίκη της εθνικής μας με 2-0 επί της Ιρλανδίας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο τέρμα που σημείωσε, τονίζοντας πως είναι ένα γκολ που δεν θα ξεχάσει ποτέ, ενώ σχολίασε και την περίφημη ομιλία του στα αποδυτήρια του Γουέμπλεϊ.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Τάσος Μπακασέτας:

Για το γκολ του: «Με βάση των συνθηκών και του παιχνιδιού ήταν από τα πιο ωραία γκολ της καριέρας μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Για τα λόγια του πριν το ματς με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ: «Τα λόγια μου στο Γουέμπλεϊ έρχονται μέσα από την καρδιά μου και ήθελα να πω στα παιδιά αυτά που νιώθω και να τους δώσω ένα έξτρα κίνητρο, αν και νομίζω δεν χρειαζόντουσαν εμένα.

Η παρουσία μας ήταν αυτό που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα το πώς διαχειριστήκαμε την θλίψη μας σε λίγες ώρες. Θεωρώ, ότι περάσαμε αρκετά μαθήματα ως ομάδα και έχουμε γνωρίσει πολλές απογοητεύσεις και τα μηνύματα που περάσαμε και ο κόσμος ταυτίστηκε με αυτά είναι η μεγαλύτερη νίκη για εμάς τα τελευταία χρόνια.

Το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Είμαι χαρούμενος για την εικόνα που δείξαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και τώρα ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από