Σιώπης: «Καθόμουν και έβλεπα βιντεάκια με στιγμές με τον Τζορτζ»

Ο Μανώλης Σιώπης αναφέρθηκε στο πως διαχειρίστηκε την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, ενώ στάθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Η Ελλάδα έκανε το… καθήκον της κόντρα στην Ιρλανδία και επικράτησε με 2-0 σε ένα κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Μανώλης Σιώπης μίλησε μετά το ματς και όπως ήταν λογικό στάθηκε στον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ, ενώ αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Μανώλης Σιώπης:

«Είναι πολλά αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες, ήρθαμε ακόμα πιο κοντά, άπειρα τα συναισθήματα. Πρώτη φορά στην ζωή μου πάνε τα αισθηματα μου σαν καρδιογράφημα, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για άλλη μια φορά.

Προσωπικά με το που μπήκε το δεύτερο γκολ έκατσα μόνος μου στο κέντρο και άρχιζα και βούρκωνα. Καθόμουν και έβλεπα βιντεάκια που έχουμε ζήσει στιγμές με τον Τζορτζ και μετά μου φύγαν όλα».

Για το 4/4: «Έχουμε ενότητα και πολύ ταλέντο, έρχονται παιδιά με ταλέντο και μας βοηθάνε αλλά και εμείς με την εμπειρία μας τους βοηθάμε όσο μπορούμε. Όλα καλά παιδιά, βαδίζουμε στο ίδιο μονοπάτι που μας εχει βάλει ο κόουτς και με πίστη θα έρθουν πολύ καλά πράγματα».

Για τον κόσμο: «Το 2004 το ζούσα σαν φίλαθλος και τώρα το βίωσα σαν ποδοσφαιριστής. Τους έχουμε κοντά μας στις άσχημες και στις καλές στιγμές. Παίρνουμε δύναμη από αυτούς».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από