Ρότα: «Πάντα θα παίζουμε για τον Μπάλντοκ»

Οι δηλώσεις του Λάζαρου Ρότα μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής με την Ιρλανδία και το μήνυμα που έστειλε στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η Εθνική Ελλάδος έκανε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση στο Nations League, επικρατώντας της Ιρλανδίας με 2-0 στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» και διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου, πριν από το μεγάλο ματς με την Αγγλία στο ΟΑΚΑ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λάζαρος Ρότα μίλησε για την εικόνα της «γαλανόλευκης» με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο ενώ έστειλε και ένα μήνυμα προς την οικογένεια του αδικοζαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία στον όμιλο της εθνικής μετά τη νίκη με την Ιρλανδία (pic)

«Κάναμε σκληρή δουλειά, είμαστε αφοσιωμένοι, έχουμε 100% συγκέντρωση και το αποτέλεσμα φαίνεται. Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ο Γιοβάνοβιτς κάνει καλή δουλειά, ασχολείται πολύ με το γκρουπ και η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ για τον Τζορτζ. Θέλω να πω στην οικογένειά του ότι πάντα θα παίζουμε για τον φίλο μας».

Τέλος για την υποστήριξη των Ελλήνων φιλάθλων ανέφερε: «Ο κόσμος είναι εκπληκτικός. Δεν το έχω ξανασυναντήσει και δεν το λέω για την ΑΕΚ. Η Εθνική είναι κάτι μεγαλύτερο από οποιαδήποτε ομάδα. Ανατρίχιασα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από