Γκρίλις: «Είπα στον Άρνολντ πως αν έβαζε το φάουλ θα του έδινα 500 λίρες»

Γκρίλις: «Είπα στον Άρνολντ πως αν έβαζε το φάουλ θα του έδινα 500 λίρες»

Ο Τζακ Γκρίλις μίλησε για τη νίκη της Αγγλίας επί των Φινλανδών, για το γκολ του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, αλλά και για τον προπονητή.

Η Αγγλία «συνήλθε» μετά την ήττα από την Ελλάδα και επικράτησε εκτός έδρας της Φινλανδίας με 3-1, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς.

Ο Τζακ Γκρίλις μίλησε μετά το παιχνίδι και αναφέρθηκε στο γκολ του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, στην υπόθεση του προπονητή και φυσικά στο δικό του τέρμα.

Οι δηλώσεις του Τζακ Γκρίλις:

Για τη νίκη: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει λίγα ακόμη γκολ, ειδικά από τη στιγμή που άνοιξε το ματς. Κάποιες στιγμές στο πρώτο μέρος αντιμετωπίσαμε δυσκολίες και είμαστε νευριασμένοι που δεχτήκαμε γκολ στο φινάλε αλλά είχαμε ανάγκη τη νίκη και την πήραμε».

Για το γκολ του: «Το γκολ μου έχει να κάνει με την ελευθερία που μας δίνει ο προπονητής να κινούμαστε γύρω από τη μεγάλη περιοχή. Παίζω κάθε ημέρα με τον Γκόμες στην προπόνησ και ξέρω τι κορυφαίος παίκτης είναι. Ήταν μία υπέροχη ασίστ».

Για το γκολ του Αλεξάντερ-Άρνολντ: Του είπα πως αν σκόραρε με την απευθείας εκτέλεση φάουλ θα του έδινα 500 λίρες (σ.σ. 600 ευρώ) και έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό».

Για τον προπονητή: «Ό,τι και αν γίνεται με τον ομοσπονδιακό προπονητή στην Αγγλία, πάντα θα υπάρχει κόσμος που θα λέει αρνητικά πράγματα. εν το καταλαβαίνω. Ο Λι Κάρσλι είναι ένας κορυφαίος τύπος, ένας υπέροχος προπονητής και λατρεύω να παίζω για εκείνον».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ