Εκτός αποστολής της Εθνικής ο Κωνσταντέλιας λόγω ίωσης

Εκτός αποστολής της Εθνικής ο Κωνσταντέλιας λόγω ίωσης

Χωρίς τον Γιάννη Κωνσταντέλια θα παραταχθεί η Εθνική στο ματς με την Ιρλανδία, καθώς ο νεαρός εξτρέμ ταλαιπωρείται από ίωση κι έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής της Εθνικής για την αναμέτρηση με την Ιρλανδία λόγω ίωσης.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν κανονικά και στους αναπληρωματικούς που είχε γνωστοποιήσει η UEFA μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, αλλά τελικά έμεινε εκτός εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Διαβάστε επίσης: Ο Φαλ αλλάζει τα πάντα

Μάλιστα ο Έλληνας εξτρέμ ανέβασε πυρετό τις τελευταίες ώρες και έτσι κρίθηκε καλύτερο για τον ίδιο να μη συμμετέχει στην αναμέτρηση, αλλά και να φύγει από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Θυμίζουμε ότι από τον αγώνα με την Αγγλία το ίδιο πρόβλημα είχε αντιμετωπίσει ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος ωστόσο προπονήθηκε κανονικά εχθές και βρίσκεται σήμερα στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ξεκινώντας από τον πάγκο την αναμέτρηση με τους Ιρλανδούς.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Μασούρας, Μπακασέτας, Τζόλης, Παυλίδης

Στον πάγκο θα είναι οι Τζολάκης, Μανδάς, Βαγιαννίδης, Ντόη, Ρέτσος, Δουβίκας, Πέλκας, Χατζηγιοβιάνης, Ζαφείρης, Μάνταλος και Τσιμίκας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ