Αυτή είναι η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στην Ιρλανδία

Δείτε τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στην Ιρλανδία (13/10, 21:45).

Η Εθνική Ελλάδος μετά τον θρίαμβο στο «Γουέμπλεϊ» επί της Αγγλίας, στρέφει την προσοχή της στην αποψινή (13/10, 21:45) αναμέτρηση με την Ιρλανδία στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της League B του Nations League.

Γνωστή έγινε πριν από λίγο η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Σερβοέλληνα τεχνικό να προχωρά σε μία αλλαγή συγκριτικά με το Γουέμπλεϊ και αυτή αναγκαστική, με τον Παντελή Χατζηδιάκο στη θέση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, που συμπλήρωσε κάρτες.

Διαβάστε επίσης: Nα μην χαθεί η μεγαλύτερη ευκαιρία της δεκαετίας για την Εθνική

Αναλυτικότερα, ο Βλαχοδήμος θα υπερασπιστεί την «γαλανόλευκη» εστία, οι Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος και Γιαννούλης θα είναι στην τετράδα της άμυνας, με τους Κουρμπέλη και Σιώπη μπροστά τους, ενώ οι Μασούρας, Μπακασέτας και Τζόλης,, θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Παυλίδη.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Μασούρας, Μπακασέτας, Τζόλης, Παυλίδης

Στον πάγκο θα είναι οι Τζολάκης, Μανδάς, Βαγιαννίδης, Ντόη, Ρέτσος, Δουβίκας, Πέλκας, Χατζηγιοβιάνης, Ζαφείρης, Μάνταλος και Τσιμίκας, ενώ εκτός έμεινε ο Κωνσταντέλιας, λόγω ίωσης.

Να σημειωθεί πως, αν οι Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Πέλκας, Σιώπης, Ζαφείρης, Τζόλης και Παυλίδης δεχτούν κίτρινη κάρτα απόψε, τότε θα χάσουν το ματς με την Αγγλία την επόμενη αγωνιστική (14/11). Στο όριο είναι και ο Κωνσταντέλιας που έμεινε όμως εκτός.

Η ενδεκάδα της Ιρλανδίας: Κέλεχερ, Ο’ Σέι, Κόλινς, Σκέιλς, Μπράντι, Κούλεν, Σζμόντικς, Νάιτ, Ογκμπένε, Πάροτ, Φέργκιουσον

Στον πάγκο: Ο’ Λάιρι, Τράβερς, Εμποσέλε, Ομομπαμιντέλε, Μολούμπι, Άιντα, Μάκατιρ, Τέιλορ, ΜακΓκράθ, Τζόνστον

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από