ΕΛΛΑΔΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ Live Streaming

ΕΛΛΑΔΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ Live Streaming

Στο Φάληρο φέρνει την Ελλάδα η τέταρτη αγωνιστική του Nations League. Την Ιρλανδία αντιμετωπίζει η αρμάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με στόχο το 4/4 (21:45).

Σε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να διεξαχθεί ποτέ, οι παίκτες της Ελλάδας κατέθεσαν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ. Υπό την βαριά σκιά της τραγικής απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ, η Εθνική μας ομάδα άλωσε το Νησί. Στο 2-1 έκατσε η μπίλια, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να βάζει στα δίχτυα τους Αγγλους. Σε κλίμα οδύνης, η Εθνική μας ομάδα, ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την Ιρλανδία στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Κατάμεστο αναμένεται να είναι το φαληρικό γήπεδο, με τους Ελληνες οπαδούς να στέκονται στο πλευρό των διεθνών. Για το 4/4 η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής του πρώτου ομίλου.

Στο +3 από την Αγγλία η Ελλάδα, αν κατακτήσει την πρωτιά, ανεβαίνει στη League A και πιθανότατα θα έχει μία έξτρα ευκαιρία για το Μουντιάλ του 2024. «Να πω εκ μέρους όλων συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ήταν μία μαύρη ημέρα και η ατμόσφαιρα ήταν δύσκολη. Το σίγουρο είναι πως όσο τα παιδιά αγωνίζονται στην εθνική ομάδα, ο Τζορτζ Μπάλντοκ θα είναι μαζί μας και στη σκέψη μας. Ίσως όλο αυτό που δημιουργήθηκε, λειτούργησε στους παίκτες ως έξτρα κίνητρο ώστε η μνήμη αυτού του παιδιού να παραμείνει φωτεινή μέσα από μία τέτοια εμφάνιση», τόνισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά και το διπλό στο Νησί.

Επρεπε να φτάσουμε στην τρίτη αγωνιστική για να χαμογελάσει για πρώτη φορά η Ιρλανδία. Εκανε τη μεγάλη ανατροπή στο Ελσίνκι η ομάδα του Χέιμιρ Χάλγκριμσον, ανεβαίνοντας στους τρεις πόντους μετά από τρεις αγωνιστικές. Νομίζω ότι η απώλεια του Μπάλντοκ θα τους φέρει πιο κοντά. Τέτοιες στιγμές απλά φέρνουν, όχι μόνο αυτούς, τους ανθρώπους κοντά και σε κάνουν να συνειδητοποιείς ότι η ζωή είναι κάτι περισσότερο από το ποδόσφαιρο.

Είμαι λίγο συνδεδεμένος με την απώλεια αυτή γιατί ο Μπάλντοκ έπαιξε για την ομάδα της γενέτειράς μου (IBV) πίσω στην Ισλανδία όταν ήταν 18 ετών. Έπαιξε μια σεζόν εκεί. Φυσικά δίνουμε συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους γύρω του. Νομίζω ότι θα είναι η ίδια ομάδα, ίσως με περισσότερα συναισθήματα», τόνισε ο κόουτς των Ιρλανδών.

ΕΛΛΑΔΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ