Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας με ήπια συμπτώματα φαρυγγίτιδας

Ο Κώστας Τσιμίκας και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν προπονήθηκαν την Παρασκευή (11/1), καθώς παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα φαρυγγίτιδας.

Η Εθνική ομάδα την Πέμπτη (10/10) έζησε μία μεγάλη βραδιά, καθώς επικράτησε 2-1 της Αγγλία στο Γουέμπλεϊ, με τους διεθνείς να αφιερώνουν τη νίκη στον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η εμφάνιση των διεθνών, αλλά και το μεγάλο διπλό έμεινε στην ιστορία αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση, λόγω του θανάτου του 31χρονου δεξιού μπακ του Παναθηναϊκού και της γαλανόλευκης και πλέον ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του κοιτάζουν το ματς της Κυριακής με την Ιρλανδία με στο Καραϊσκάκη.

Οι παίκτες της Εθνικής συνέχισαν την προετοιμασία τους σε αγγλικό έδαφος ενόψει του εντός έδρας αγώνα, αλλά ο Κώστας Τσιμίκας και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας παρέμειναν εκτός προπόνηση.

Οι δύο παίκτες συνεχίζουν να παρουσιάζουν συμπτώματα φαρυγγίτιδας – ήπια πλέον – και για προληπτικούς λόγους κάνουν χρήση προστατευτικής μάσκας. Ο Τσιμίκας έμεινε εκτός 22άδας από το ματς με την Αγγλία, ενώ ο Κωνσταντέλιας μπήκε αλλαγή στο 86ο λεπτό στη θέση του Τζόλη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από