Κάρσλεϊ: «Η Ελλάδα είχε ιερό κίνητρο»

Κάρσλεϊ: «Η Ελλάδα είχε ιερό κίνητρο»

Ο εκλέκτορας της Εθνικής Αγγλίας μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του από την Ελλάδα για το τι έφταιξε,το κίνητρο των Ελλήνων αλλά και το μέλλον στα «τρία λιοντάρια».

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την Ελλάδα, η οποία κατόρθωσε να πάρει ένα ιστορικό «διπλό» στο Γουέμπλεϊ με 2-1, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Nations League.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών», Λι Κάρσλεϊ δεν έκρυψε την απογοήτευση του και τόνισε πως τα γκολ οφείλονται σε δικά τους λάθη:

Διαβάστε επίσης: Πρώτο θέμα στην Πορτογαλία ο Παυλίδης: «Ήρωας – Kατέστρεψε την Αγγλία» (pics)

«Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να τα έχουμε πάει καλύτερα, να πάρουμε κάτι παραπάνω. Προφανώς κοιτάμε το αποτελέσματο και τον τρόπο που εξελίχθηκε αυτό το παιχνίδι . Η Ελλάδα ήταν εντάξει, επίσης.  Έπαιξαν καλά, και νόμιζα ότι είχαν ένα ιερό κίνητρο. Θεωρώ ότι ήμασταν απλώς δεύτεροι καλύτεροι πάρα πολύ απόψε.

Είχα εκπλαγεί μετά την τελευταία προετοιμασία όσον αφορά το “η δουλειά είναι δική μου” και “είναι δικιά μου να την χάσω” και όλα τα σχετικά, από την αρχή ήταν σαφής η εντολή μου – κάνω τρία καμπ. Υπάρχουν τρία παιχνίδια ακόμα και μετά ελπίζω να επιστρέψω στην ομάδα κάτω των 21.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει σε αυτό. Η εντολή που μου δόθηκε από την Ομοσπονδία ήταν σαφής και μετά να… παραδώσω. Είμαι τυχερός που έχω μια καλή δουλειά, όσον αφορά την ομάδα κάτω των 21, αλλά μετά από την πρώτη προετοιμασία, μετά από δύο πραγματικά καλές εμφανίσεις, οι φιλοδοξίες μου δεν άλλαξαν.

Είναι σημαντικό να δώσω ό,τι έχω για τα επόμενα τρία παιχνίδια και είμαι πραγματικά χαρούμενος και άνετος με την επικοινωνία που έχω με τους ανωτέρους μου.

Μετά την πρώτη νίκη, δεν ενθουσιάστηκα πολύ ή να πιστέψω σε κάτι πάρα πολύ. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένος ότι αυτή είναι μία από τις καλύτερες δουλειές στον κόσμο, όσον αφορά την πιθανότητα να κερδίσεις πραγματικά μια μεγάλη διοργάνωση».

Για τα τακτικά λάθη που σύμφωνα με τον ίδιο κόστισαν δήλωσε:

«Σε αυτό το στάδιο, μετά τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, δεν πίστευα ότι είχα βρει τη λύση. Ήταν μια περίπτωση του να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Είμαι χαρούμενος να αναλάβω την ευθύνη γι’ αυτό. Ήταν εντελώς δική μου ιδέα (να παίξω με «ψευτό-εννιάρι»).

Με τους παίκτες που έχουμε, πρέπει να είμαστε γενναίοι μερικές φορές με τα συστήματά μας και να είμαστε δημιουργικοί. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να χρησιμοποιήσω έναν αναγνωρισμένο σέντερ φορ – είχαμε δύο στον πάγκο – αλλά σκέφτηκα ότι ήταν σημαντικό να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ