Ο Γιοβάνοβιτς έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Εθνικής που ξεκινάει με «τρία στα τρία»

Ο Γιοβάνοβιτς έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Εθνικής που ξεκινάει με «τρία στα τρία»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Εθνικής που ξεκινάει με τρεις νίκες στα τρία του πρώτα παιχνίδια.

Η Εθνική πέτυχε ένα τεράστιο διπλό στο Γουέμπλεϊ, το οποίο παρά το γεγονός πως είναι ιστορικό, δεν μπορεί να πανηγυριστεί από κανέναν, καθώς το πένθος που επικρατεί είναι τεράστιο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η ομάδα του έδειξαν πως η καρδιά ορισμένες φορές υπερισχύει όντως της πολύ μεγάλης ποιότητας και της κλάσης την οποία δίχως αμφιβολία έχουν οι Άγγλοι.

Ο Σέρβος τεχνικός με την χθεσινή επικράτηση έκανε το τρία στα τρία στο ξεκίνημά του στον γαλανόλευκο πάγκο και έγραψε επίσης ιστορία, καθώς έγινε μόλις ο δεύτερος που το πετυχαίνει.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε στον γαλανόλευκο πάγκο έχοντας κάνει το απόλυτο έως τώρα με αποτέλεσμα να γίνει ο δεύτερος προπονητής που πετυχαίνει το τρία στα τρία, σύμφωνα με το soccerbase.

Ο πρώτος που το κατάφερε ήταν ο Κώστας Πολυχρονίου το 1994, ο οποίος είχε κερδίσει τα έξι πρώτα του παιχνίδια στον πάγκο της Εθνικής, όταν είχε διαδεχθεί τον Αλκέτα Παναγούλια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ