Χαμός στα social media με Μπακασέτα: «Μάγκας, αδιανόητες δηλώσεις, μόνο σεβασμός» (vid, pics)

Χαμός στα social media με Μπακασέτα: «Μάγκας, αδιανόητες δηλώσεις, μόνο σεβασμός» (vid, pics)

Όλος ο κόσμος βγάζει το καπέλο στον Τάσο Μπακασέτα για τις δηλώσεις του μετά το έπος στο Γουέμπλεϊ, αλλά και για την συγκλονιστική ομιλία πριν από το παιχνίδι για τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Μπορεί η Εθνική μας ομάδα να έκανε μία ονειρική εμφάνιση στο Γουέμπλεϊ και να επικράτησε με 2-1 της Αγγλίας σε μία ασύλληπτη βραδιά, όμως το αγωνιστικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα λόγω του άδικου χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Το μυαλό όλων των διεθνών, αλλά και όλη της ομάδας ήταν αλλού και ήταν λογικό, με τους ίδιους τους πρωταγωνιστές να το τονίζουν και να αναφέρουν πόσο μεγάλη είναι η απώλεια του 31χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Τάσος Μπακασέτας το εξέφρασε αυτό και με το παραπάνω τόσο στις δηλώσεις του μετά το ματς, όσο και στην επική ομιλία πριν από το παιχνίδι με την Αγγλία για το Nations League, με τον αρχηγό της γαλανόλευκης να γίνεται viral και όλο τον κόσμο να υποκλίνεται στα λόγια του.

Τόσο στη συνέντευξη μετά όσο και στην ομιλία, με τον Μπακασέτα να γνωρίζει την κκαθολική αποδοχή του κόσμου, όπως μπορεί να δει κανείς παρακάτω. Όλοι του βγάζουν το… καπέλο, τόσο για τα λόγια του στα αποδυτήρια προς τους συμπαίκτες του, όσο και για το «κάρφωμα» που έκανε σε όσους δεν έδειξαν τον παραμικρό σεβασμό στην μνήμη του Μπάλντοκ.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις για τον Μπακασέτα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ