Ανατριχίλα: Ο Παυλίδης σκόραρε και όλοι πανηγύρισαν με την φανέλα του Μπάλντοκ! (vid)

Ανατριχίλα: Ο Παυλίδης σκόραρε και όλοι πανηγύρισαν με την φανέλα του Μπάλντοκ! (vid)

Ο Βαγγέλης Παυλίδης άνοιξε το σκορ στο Γουέμπλει και έδειξε το μαύρο περιβραχιόνιο για το πένθος της απώλειας του Μπάλντοκ ενώ όλοι στην συνέχεια σήκωσαν φανέλα του αδικοχαμένου Τζορτζ.

Με την καρδιά σφιγμένη από χθες το βράδυ όταν στο άκουσμα της τραγικής είδησης της απώλειας του Τζορτζ άπαντες λύγισαν. Ο Γιώργος της Εθνικής μας έφυγε άδικα και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τι έχει συμβεί με τους διεθνείς μας στο Λονδίνο παραμονές του αγώνα με την Αγγλία.

Ένα ματς που πριν λίγα λεπτά έφερε το 0-1 με το γκολ του Παυλίδη με τον Τζόρτζ Μπάλντοκ να μην ξεχνιέται από κανένα. Ο επιθετικός της Μπενφίκα έβγαλε το μαύρο περιβραχιόνιο που φοράνε όλοι πενθώντας για την απώλεια του Μπάλντοκ και το έδειξε σε όλο το γήπεδο, σκυθρωπός παρά το γκολ της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: Νίκος Λώλης: Ποιος είναι ο «μικρός» που έβαλε ο Μεντιλίμπαρ στο φιλικό με τον Ατρόμητο

Λίγο αργότερα όλοι μαζί οι διεθνείς μας πήραν μια φανέλα του Μπάλντοκ με την Εθνική μας και την κράτησαν ψηλά. «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ» ήταν το μήνυμα τους λίγες ώρες πριν την σέντρα. Στο Γουέμπλει τα παιδιά μας παίζουν και για τον αδικοχαμένο Τζόρτζ…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ