Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ στην σκιά του χαμού του Μπάλντοκ

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ στην σκιά του χαμού του Μπάλντοκ

Υπό την επήρεια του σοκ για τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ, η Εθνική μας ομάδα καλείται να παίξει απέναντι στην Αγγλία στο Γουέμπλεϊ για τον όμιλο του Nations League.

Κανονικά δεν θα έπρεπε καν να συζητάμε αν θα πρέπει να γίνει ένα παιχνίδι μετά τον αδόκητο χαμό, του Τζορτζ Μπάλντοκ, όμως η UEFA δεν έχει δείξει ιδιαίτερα ευαίσθητη ούτε στο παρελθόν σε ανάλογα ζητήματα.

Έτσι υπό την βαριά σκιά της απώλειας του Έλληνα διεθνή δεξιού μπακ, η Εθνική του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναζητά μια αγωνιστική υπέρβαση απέναντι στην Αγγλία(21.45, Novasports, Alpha), η οποία αν έρθει θα είναι αφιερωμένη εκεί ψηλά.

Οι δύο ομάδες έχουν το απόλυτο μετά από δύο αγωνιστικές, ισοβαθμώντας στην κορυφή. Βέβαια, μέχρι και το σημερινό ματς η Ελλάδα υπερέχει αφού έχει +5 συντελεστή στα γκολ και η Αγγλία +4.

Τα «τρία λιοντάρια» ξεκίνησαν με εκτός έδρας επικράτηση επί της Ιρλανδίας (0-2) και ακολούθησε το εντός έδρας τρίποντο με το ίδιο σκορ απέναντι στη Φινλανδία. Η «γαλανόλευκη» από τη μεριά της νίκησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με σκορ 3-0 τους Φινλανδούς, ενώ εν συνεχεία πέρασε από την έδρα της Ιρλανδίας (0-2).

Ο Λι Κάρσλεϊ αποτέλεσε τον προσωρινό διάδοχο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο της Αγγλίας, αλλά προς το παρόν παραμένει ως πρώτος προπονητής. Την ίδια ώρα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντικατέστησε τον Γκουστάβο Πογιέτ με την Εθνική έχει μπει ιδανικά στη νέα εποχή.

Το ματς στο Γουέμπλεϊ είναι sold out, ενώ στο γήπεδο θα βρίσκονται και περίπου 3.000 Έλληνες που έκαναν το ταξίδι για να υποστηρίξουν του αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ