Όταν ο Γιώργος Τζαβέλλας μάθαινε στον Τζορτζ Μπάλντοκ ελληνικά (vids)

Όταν ο Γιώργος Τζαβέλλας μάθαινε στον Τζορτζ Μπάλντοκ ελληνικά (vids)

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη με τον Τζορτζ Μπαλντοκ.

Tέλη Ιουλίου 2022 και ο Γιώργος Τζαβέλλας μάθαινε στον Τζορτζ Μπάλντοκ να προφέρει ελληνικές λέξεις, σε ένα αστείο βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου.

Βίντεο που εδώ και λίγη ώρα κάνει ξανά τον γύρο του διαδικτύου και των social media από εκείνους που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη: Πως ο 31χρονος Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε πριν από λίγο νεκρός στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

Διαβάστε επίσης: Αδιανόητο: Έφυγε από την ζωή ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού

Το βίντεο μιλάει από μόνο του. Ο Μπάλντοκ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγγλία. Είχε όμως μια ελληνίδα γιαγιά και αυτός ήταν ο λόγος που αγωνίζονταν στην εθνική μας ομάδα.

«Η γιαγιά μου, η οποία έχει πεθάνει, ήταν 100% Ελληνίδα. Έτσι είμαι κι εγώ, έστω και κατά το 1/4 Έλληνας. Νομίζω πως έχω δικαίωμα να παίξω για την Ελλάδα.

Θα είναι σπουδαίο, θα είναι σίγουρα μια στιγμή περηφάνιας για την οικογένειά μου και για εμένα να εκπροσωπήσω τη χώρα. Μακάρι να συμβεί. Περιμένω να ολοκληρωθεί η διαδικασία» είχε δηλώσει κάποια στιγμή όλο καμάρι .

Με την εθνική μας ομάδα έκανε ντεμπούτο τον Ιούνιο του 2022 κόντρα στη Βόρειο Ιρλανδία. Συνολικά φόρεσε το εθνόσημο 12 φορές και η τελευταία ήταν στις 26 Μαρτίου στον χαμένο «τελικό πρόκρισης» στο Euro με την Γεωργία στην Τιφλίδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ