Αμφίβολος ο Κέιν ενόψει Ελλάδας

Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο έχει ο Χάρι Κέιν, που πλέον είναι αμφίβολη η συμμετοχή του κόντρα στην Εθνική Ελλάδος, για τη τρίτη αγωνιστική του Nations League.

Ο Χάρι Κέιν ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό στο εκτός έδρας ματς της Μπάγερν με την Άιντραχτ και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης.

Κάπως έτσι, ο αρχηγός των «τριών λιονταριών» είναι αμφίβολος για την προσεχή αναμέτρηση με την Ελλάδα (10/10, 21:45) για την τρίτη αγωνιστική του Nations League.

Διαβάστε επίσης: Ένας όχι άσχημος βαθμός, ένα… καρτ ποστάλ και μια ωφέλιμη διακοπή

Παράλληλα, ο αμυντικός της Άστον Βίλα Έζρι Κόνσα και ο μέσος της Νότιγχαμ Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ, αποχώρησαν τραυματίες από τους αγώνες με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι αντίστοιχα και είναι και αυτοί αμφίβολοι ενόψει τους ματς της Πέμπτης.

H αποστολή των τριών λιονταριών

Για πρώτη φορά σε αποστολή της Εθνικής Αγγλίας ο Ντόμινικ Σολάνκε έπειτα από επτά χρόνια. Στον αντίποδα, ο Χάρι Μαγκουάιρ έμεινε εκτός όπως και οι Τζέιμς Μάντισον, Τζάροντ Μπόουεν και Τζο Γκόμεζ.

Χέντερσον, Πόουπ, Πίκφορντ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κόλγουιλ, Γκέχι, Κόνσα, Λιούις, Στόουνς, Γουόκερ, Μπέλινγκχαμ, Φόντεν, Γκάλαχερ, Γκιμπς-Γουάιτ, Γκόμες, Μέινου, Πάλμερ, Ράις, Γκόρντον, Γκρίλις, Κέιν, Μαντουέκε, Σάκα, Σολάνκε, Γουότκινς.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος

Αμφίβολος για την προσεχή αναμέτρησης από την πλευρά της Ελλάδας θα είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, που αποχώρησε στη χτεσινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση ο Έλληνας φορ έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό.

Οι κλήσεις του Γιοβάνοβιτς: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Βαγιαννίδης, Τσιμίκας, Ρότα, Ρέτσος, Ντόη, Μπακασέτας, Μάνταλος, Ζαφείρης, Σιώπης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Δουβίκας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από