Ο Άσλεϊ Κόουλ βοηθός του Κάρσλεϊ στην εθνική Αγγλίας

Ο Άσλεϊ Κόουλ βοηθός του Κάρσλεϊ στην εθνική Αγγλίας

Ο πρώην τεχνικός της εθνικής ελπίδων τον Οκτώβριο στο ματς του Ουέμπλεϊ κόντρα στην Ελλάδα θα έχει στο πλευρό του τον Ασλεϊ Κόουλ

Η εθνική Αγγλίας -επόμενος αντίπαλος της Ελλάδας στον 2ο όμιλο της League B του Nations League- εξακολουθεί να πορεύεται με τον Λι Κάρσλεϊ ως «υπηρεσιακή» επιλογή στον πάγκο της, μετά την αποχώρηση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τον περασμένο Ιούλιο, αμέσως μετά το EURO 2024.

Ο πρώην τεχνικός της εθνικής ελπίδων τον Οκτώβριο στο ματς του Ουέμπλεϊ κόντρα στην Ελλάδα θα έχει στο πλευρό του τον Ασλεϊ Κόουλ. Ο παλιός άσος της Τσέλσι και της εθνικής ομάδας αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Μπέρμιγχαμ και συμφώνησε με την ομοσπονδία να ενταχθεί στο επιτελείο του Κάρσλεϊ στα «τρία λιοντάρια».

Να σημειωθεί πως τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Κάρσλεϊ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μετά τις δύο νίκες στα δύο πρώτα ματς του Nations League με Ιρλανδία (2-0 εκτός) και Φινλανδία (2-0 εντός).

Ετσι εάν ο 50χρονος τεχνικός συνεχίσει να δείχνει την ίδια αποτελεσματική εικόνα στο γήπεδο, δεν αποκλείεται να παραμείνει στον πάγκο και στα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, που θα ξεκινήσουν το Μάρτιο του 2025.

Την ίδια ώρα στην FA βεβαίως εξακολουθούν να εξετάζουν και προπονητές «πρώτης γραμμής», έχοντας στη λίστα τους τα ονόματα των Γκρέιαμ Πότερ, Φρανκ Λάμπαρντ και Έντι Χάου. Σε πρώτη φάση πάντως ο Κάρσλεϊ θα πάει ως το… τέλος του δρόμου στο Nations League. Κι ακολούθως θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ