Μπακασέτας: «Μόλις βάλουμε ένα γκολ παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο»

Μπακασέτας: «Μόλις βάλουμε ένα γκολ παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο»

Ο Τάσος Μπακασέτας σχολίασε τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας μέσα στην Ιρλανδία και τόνισε πως αν η εθνική πετύχει το πρώτο γκολ μπορεί να κάνει ωραία πράγματα.

Την 2η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλό της στο Nations League πέτυχε η Ελλάδα.

Η «γαλανόλευκη» πήρε τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Ιρλανδία με 2-0, χάρη στα γκολ των Ιωαννίδη και Τζόλη.

Διαβάστε επίσης: Για «μπαμ» στο παρά… ένα ο ΠΑΟΚ: Εξετάζει τον Ουμάρ Σολέ της Ζάλτσμπουργκ για τα στόπερ (vid)

Μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός της «γαλανόλευκης», Τάσος Μπακασέτας μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και τόνισε πως τα αδύναμα ξεκινήματα στα δύο ματς οφείλονται στο γεγονός ότι οι αζντίπαλοί μας έπαιξαν με διαφορετικό σχήμα από ότι συνηθίζουν και πως αν η Ελλάδα πετύχει το πρώτο γκολ είναι ικανή να παίξει πολύ καλά.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Θα σας πω κάτι που δεν είσαστε υποχρεωμένοι να το γνωρίζετε αλλά είναι η πραγματικότητα. Ο αντίπαλος αγωνίστηκε εντελώς διαφορετικά σε σχέση με όσα ξέραμε. Γι’ αυτό φάνηκε σε εισαγωγικά αδυναμία. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τον τρόπου όπου κάνει επίθεση ή άμυνα. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε την σιγουριά και μόλις βάλουμε ένα γκολ παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο».

Για τις δύο ασίστ που έδωσε: «Στον Φώτη είναι στα χαρτιά, δεν το λες και ασίστ, ασίστ είναι φοβερή η εκτέλεση που κάνει. Έχω πει πως χαίρομαι να παίζω στην Εθνική έχω λίγο παραπάνω άγχος ως αρχηγός αλλά το χαίρομαι κάθε αγώνα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ