ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

Έπειτα από την εμφατική νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Φινλανδία (3-0), η Ελλάδα δοκιμάζεται στην Ιρλανδία με στόχο το 2/2 στην League B του Nations League.

Η αποστολή της Ιρλανδίας κόντρα στην Αγγλία ήταν εξ αρχής δύσκολη κάτι που επιβεβαιώθηκε και πάνω στο χορτάρι. Ήττα εντός έδρας με 2-0 για το σύνολο του Χάλγκριμσον το οποίο στην ουσία «πλήρωσε» το άσχημο ξεκίνημα του στο ματς με χαρακτηριστικό να είναι πως πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο της βρισκόταν ήδη πίσω με διαφορά δύο τερμάτων. Μάλιστα το αξιοσημείωτο είναι πως την Ιρλανδία την «πλήγωσαν» δύο δικά της παιδιά με τους Ράις (11’) και Γκρίλις (26’) να βρίσκουν δίχτυα.

«Καλούμαστε να πάρουμε πολύ περισσότερες πρωτοβουλίες από πριν. Πρέπει να βελτιωθούμε. Ίσως να υπάρχει μία έλλειψη αυτοπεποίθησης. Ένιωσα πώς το πιο μεγάλο πρόβλημά μας είναι το να μην πιστεύουμε σε εμάς και να πάρουμε τις αποφάσεις να προχωρήσουμε αγωνιστικά, ήταν μερικά από τα όσα ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιρλανδίας, Χέιμιρ Χάλγκριμσον ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Από την άλλη πλευρά η Ελλάδα κατάφερε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Φινλανδία της οποίας και επικράτησε με 3-0 το βράδυ του Σαββάτου (7/9) στο Γ.Καραϊσκάκης». Κάπως έτσι η εποχή Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία της γαλανόλευκης ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μεγάλος πρωταγωνιστής για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Φώτης Ιωαννίδης ο οποίος σκόραρε δις (23’, 76’), ενώ ένα ακόμη τέρμα πρόσθεσε ο Κουλιεράκης (37’).

«Έχω κάποιες σκέψεις όσον αφορά στην 11άδα. Όχι τόσο για την τακτική. Ίσως κάποιες διαφοροποιήσεις για τα θέματα που δεν λειτουργούσαν τόσο καλά (στο παιχνίδι κόντρα στη Φινλανδία ως προς το 1ο 45λεπτο). Θέλω να δω και τη σημερινή προπόνηση. Είναι Εθνική. Ίσως έχουν κάποιοι παίκτες έχω επιβάρυνση.

Εκείνο που είναι σημαντικό είναι η διάθεση και έτσι μπορώ να προσεγγίσω το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», ήταν η τοποθέτηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφορικά με την αποψινή 11αδα.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ