Κύπρος – Κόσοβο 0-4: «Συντριβή» στη Λάρνακα…

Κύπρος – Κόσοβο 0-4: «Συντριβή» στη Λάρνακα…

Μετά τη νίκη επί της Λιθουανίας η Κύπρος προσγειώθηκε ανώμαλα καθώς ηττήθηκε με το βαρύ 0-4 από το Κόσοβο.

Στα σκουπίδια πέταξε η Κύπρος τη νίκη της πρεμιέρας του Nations League με τη Λιθουανία καθώς για τη δεύτερη αγωνιστική η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια ηττήθηκε με 0-4 από το Κόσοβο στη Λάρνακα. Κάκιστη εμφάνιση από τους γηπεδούχους που γλίτωσαν και από περισσότερα γκολ.

Μόλις στο 8′ ο Κάστανος έκανε πέναλτι στον Ρουντάνι και ο Μουρίτσι το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1 ενώ στο 21′ ο ίδιος παίκτης έκανε και το 0-2 με κεφαλιά από σέντρα του Ρουντάνι. Στο 39′ ο Μολ νίκησε τον Κρασνίτσι σε ανεπανάληπτο τετ α τετ και δεν επέτρεψε να μεγαλώσει το σκορ.

Διαβάστε επίσης: Γιατί έμειναν και οι 5 πρωταθλητές του Youth League στο ρόστερ – Η απόφαση του Μεντιλίμπαρ και οι ευκαιρίες

Κάτι που συνέβη στο 47′ με γκολ του Ραχμάνι από ωραία συνεργασία και το τελικό 0-4 έγραψε ο Ντελόβα. Στο 66′ ο Πίττας έχασε μεγάλη ευκαιρία για το γκολ της τιμής και στο 79′ η Κύπρος γλίτωσε από πέμπτο γκολ όταν ο Σαχίτι σημάδεψε δοκάρι με σουτ.

Κύπρος: Μολ, Ιωάννου (71’ Σπόλιαριτς(, Καρώ, Γκόγκιτς, Κυπριανού (46’ Λαΐφης), Παναγιώτου (46’ Ανδρέου), Αρτυματάς, Μαλεκκίδης (58’ Κορέια), Κάστανος, Τζιωνής (65’ Λοΐζου), Πίττας.

Κόσοβο: Μπακάι, Ρουντάνι, Αλίτι (46’ Ντελόβα), Αμ.Ραχμάνι, Χαντεργκιονάι, Μπερίσα, Ρετζμπετσάι, Εμερλάχου (87’ Μπουγιούπι), Κρασνίτσι, Μουρίτσι (46’ Ραχμάνι), Ράσιτσα (70’ Σαχίτι)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ