Μαυροπάνος: «Καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία στη διοργάνωση»

Μαυροπάνος: «Καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία στη διοργάνωση»

Οι δηλώσεις του Ντίνου Μαυροπάνου, ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδος με την Ιρλανδία, για τη 2η αγωνιστική του Nations League.

Η Εθνική Ελλάδος ετοιμάζεται για τον δεύτερο απαιτητικό αγώνα της στη League B του 2ου ομίλου του Nations League.

Μετά το θετικό ξεκίνημα και τη νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στη Φινλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης», το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία στο Δουβλίνο (10/09, 21:45), με στόχο το 2/2 στο όμιλο.

Διαβάστε επίσης: Γιατί έμειναν και οι 5 πρωταθλητές του Youth League στο ρόστερ – Η απόφαση του Μεντιλίμπαρ και οι ευκαιρίες

Ο Ντίνος Μαυροπάνος εκπροσώπησε τους διεθνείς στη συνέντευξη Τύπου και μίλησε για τη σημασία της διοργάνωσης και την αυριανή αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Την Ιρλανδία την αντιμετωπίσαμε και πέρσι. Ξέρουμε τη βάση τους και το στυλ τους. Ίσως να έχουν κάποιες διαφοροποιήσεις απέναντί μας. Είναι δυνατή ομάδα, ειδικά στην έδρα τους θα θέλουν να δώσουν το κάτι παραπάνω, οπότε θα είμαστε έτοιμοι για κάθε δοκιμασία».

Για το τι κρατάει και τι πετάει από το ματς με τη Φινλανδία ενόψει του αυριανού αγώνα: «Στο πρώτο δεν μπήκαμε με την ενέργεια που θέλαμε και κάναμε λάθη, κυρίως αμυντικά. Αν και κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και δείχνει πολλά αυτά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, οπότε νομίζω ότι είναι ένας καθρέφτης τα δύο ημίχρονα με τη Φινλανδία στο τι θέλουμε να κρατήσουμε και τι να πετάξουμε για το ματς με την Ιρλανδία».

Για το Nations League και αν σκεφτόμαστε να κάνουμε 12 βαθμούς με Φινλανδία και Ιρλανδία ώστε να έχουμε ελπίδες για πρωτιά: «Από τη στιγμή που είδαμε πόσο σημαντικό είναι την προηγούμενη φορά, καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία. Είναι μια διοργάνωση που θέλουμε να πάρουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε για να έχουμε τις πιθανότητες για ένα ιδανικότερο σενάριο».

Πως είναι η συνεργασία με Κουλιεράκη: «Και με εκείνον και με όλα τα παιδιά έχουμε δεθεί αρκετά. Γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλον. Έχουμε πολύ καλό κλίμα που βοηθάει στο παιχνίδι. Έχουμε βελτιωθεί αρκετά, υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε κι άλλο. Η συνεργασία με όλους είναι καλή».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ