Χάλμγκριμσον: «Η Ελλάδα έχει το πάνω χέρι απέναντι μας»

Χάλμγκριμσον: «Η Ελλάδα έχει το πάνω χέρι απέναντι μας»

Ο Χέιμιρ Χάλγκριμσον μίλησε για το παιχνίδι της Ιρλανδίας με την Ελλάδα για το Nations League.

Η Εθνική μας ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με την αντίστοιχη της Ιρλανδίας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League B του Nations League.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Χέιμιρ Χάλγκριμσον, μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όπου αναφέρθηκε στις δύο περσινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων, ενώ τόνισε ότι η «γαλανόλευκη» έχει το πάνω χέρι.

Οι δηλώσεις του Χέιμιρ Χάλγκριμσον:

«Έχοντας τους στην έδρα μας, ελπίζω να μπορέσουμε να αλλάξουμε αυτό που συνέβη στο Euro, τόσο εδώ όσο και εκτός έδρας. Οι παίκτες θα γνωρίζουν την Ελλάδα, είναι πάνω κάτω η ίδια ομάδα.

Νομίζω ότι το Σάββατο ήταν μια καλή εκτίμηση του πού βρισκόμαστε σε σύγκριση με την Αγγλία. Θα δούμε πού βρισκόμαστε σε σύγκριση με την Ελλάδα, γνωρίζοντας ότι χάσαμε τους δύο προκριματικούς αγώνες για το Euro εναντίον τους πέρυσι. Έχουν το πάνω χέρι απέναντί μας, οπότε ελπίζω ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα από ό,τι κάναμε σε εκείνη την περίπτωση.

Έχουμε το ίδιο προπονητικό επιτελείο που συμμετείχε σε αυτούς τους αγώνες, έχουν μεγαλύτερη εμπειρία απέναντι στην Ελλάδα από εμένα. Ας ελπίσουμε ότι μάθαμε από αυτούς τους δύο αγώνες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ