Έκλεψε τις εντυπώσεις η Τσιμτσιλή στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Τσιμτσιλή στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)

Στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Εθνική Ελλάδας επέστρεψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και επικράτησε με σκορ 3-0 της Φινλανδίας για την πρεμιέρα του Nations League, στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της ομάδας.

Ωστόσο, εκτός από την ποδοσφαιρική δράση, την προσοχή τράβηξε και η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία βρέθηκε στις κερκίδες του φαληρικού γηπέδου για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Ελλάδας με τη Φινλανδία.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια βρέθηκε στο γήπεδο μαζί με τα τρία της παιδιά, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον μικρό Γιάννη-Εφραίμ, απολαμβάνοντας τις στιγμές με την οικογένειά της.

Η Σταματίνα, γνωστή για το κομψό της στυλ και την απλότητα που τη χαρακτηρίζει, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Με ένα casual αλλά εξαιρετικά καλαίσθητο ντύσιμο, βρέθηκε στις κερκίδες και έκλεψε τις εντυπώσεις, τόσο από τους παρευρισκόμενους όσο και από τους followers της στα social media. Οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα έγιναν γρήγορα viral, με τους θαυμαστές της να σχολιάζουν θετικά τη διαχρονική της κομψότητα και την οικογενειακή ατμόσφαιρα που απέπνεαν οι εικόνες.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια δεν δίστασε να μοιραστεί τη χαρά της στιγμής με το κοινό της μέσω Instagram. Οι αναρτήσεις της δεν περιλάμβαναν μόνο στιγμιότυπα από το γήπεδο αλλά και προσωπικές στιγμές με τα παιδιά της, γεμίζοντας τις καρδιές των followers της με ζεστασιά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ