Ιωαννίδης: «Ο Γιοβάνοβιτς είναι τρομερός το ξέρουν όλοι αυτό, πάμε για την πρωτιά»

Ιωαννίδης: «Ο Γιοβάνοβιτς είναι τρομερός το ξέρουν όλοι αυτό, πάμε για την πρωτιά»

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για τη νίκη της Ελλάδας επί της Φινλανδίας, ενώ στάθηκε και στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η Ελλάδα ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο Nations League επικρατώντας της Φινλανδίας με 3-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Φώτης Ιωαννίδης που ήταν από τους πρωταγωνιστές με δύο γκολ, μίλησε μετά την αναμέτρηση και στάθηκε στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ ανέφερε ότι θέλει την πρωτιά του ομίλου.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Φώτης Ιωαννίδης:

«Δεν είμαι μόνο εγώ είναι όλη η ομάδα. Είχαμε πρόβλημα με την πίεση ψηλά. Όπως και τα παιδιά πίσω έπαιξαν πολύ καλά έτσι έκανα και γω τη δουλειά μου μπροστά. Όλοι είμαστε πρωταγωνιστές, εγώ κάνω τη δουλειά μου, όλοι μαζί είμαστε μία γροθιά για να καταφέρουμε να νικάμε κάθε παιχνίδι, ακόμα και οι τραυματίες που έχουν βοηθήσει.

Χρειαζόμαστε χρόνο με τον νέο προπονητή. Έχουμε τα φόντα και τους παίκτες να πάμε μπροστά. Αφιέρωσα τα γκολ στην οικογένειά μου. Μπορούμε και την πρωτιά κόντρα στην Αγγλία. Εγώ πάω πάντα να βγω πρώτος, δε θα μπορώ να κοιμηθώ αν πω ότι κυνηγάμε να βγούμε δεύτεροι.

Έχουμε μέρες μπροστά μας, θα αναλύσουμε τον αντίπαλο και πάμε για τη νίκη. Έχω ξαναδουλέψει με τον Ιβάν. Είναι φοβερός το ξέρουν όλοι. Θα βοηθήσει όλα τα παιδιά και μόνο βελτίωση θα έχουμε από εδώ και πέρα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ