ΕΛΛΑΔΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ Live Streaming

ΕΛΛΑΔΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ Live Streaming

Τα… φώτα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Εκεί που η Ελλάδα υποδέχεται τη Φινλανδία, για την πρώτη αγωνιστική του Nations League (21:45).

Η μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Ελλάδα. Στη μάχη του Nations League ρίχνεται η γαλανόλευκη, στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην άκρη του πάγκου. Τη Φινλανδία αντιμετωπίζει η Εθνική μας ομάδας και ο στόχος είναι ένας: Το τρίποντο (21:45).

Νέο ξεκίνημα, νέοι αγώνες για την Ελλάδα που αντιμετωπίζει τη Φινλανδία για την πρώτη αγωνιστική του Nations League. Πρώτο ματς για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού να αντικαθιστά τον Γκουστάβο Πογέτ στην άκρη του πάγκου. Σε όμιλο με Ιρλανδία, Αγγλία και Φινλανδία η γαλανόλευκη, που θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω. «Πόνεσε» αρκετά ο αποκλεισμός από το Euro και η Ελλάδα καλείται να δώσει απαντήσεις.

Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Ρότα, Βαγιαννίδης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Σιώπης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Μπουχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος, Μασούρας, Χατζηγιοβάνης, Πέλκας, Τζόλης, Μπακασέτας, Κωνσταντέλιας, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Δουβίκας βρίσκονται στην αποστολή για τον αποψινό αγώνα, με τον Γιοβάνοβιτς να καλεί και τον Χρήστο Ζαφείρη.

«Οι σκέψεις μου είναι αισιόδοξες, είναι μία καινούργια πρόκληση και για εμένα. Η Εθνική δεν κατάφερε να προκριθεί στο Euro, παρά το γεγονός ότι ήταν κοντά. Άξιζε να πάει στο Ευρωπαϊκό βάσει της εικόνας της στα παιχνίδια πριν από αυτό. Είναι κρίμα για τα παιδιά, γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Τώρα, και για τους ίδιους θα είναι πρόκληση για το Παγκόσμιο. Πέρασαν αρκετά χρόνια να μην εκπροσωπείται το ελληνικό ποδόσφαιρο σε επίπεδο εθνικών ομάδων σε μία μεγάλη διοργάνωση. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους.

Στο ποδόσφαιρο, η ζωή στις ομάδες και η ύπαρξή τους, εκφράζει ένα κομμάτι της κοινωνίας. Η Εθνική ομάδα εκφράζει όλους τους Έλληνες. Η δουλειά η δική μου είναι, αν μπορέσω να εκμεταλλευτώ το κομμάτι που χαρακτηρίζει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, να έχουμε μία εικόνα ομάδας που θα μας εκφράζει όλους. Ελπίζω να τα καταφέρω. Να μπορέσουμε να το μεταφέρουμε στον αγωνιστικό χώρο, να προσπαθήσουμε αυτή η γενιά να έχει παρουσία σε μία μεγάλη διοργάνωση. Ικανοποιημένος θα είμαι αν πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο», τόνισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη νέα πρόκληση στην προπονητική του καριέρα.

ΕΛΛΑΔΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ