To απίθανο κορεό των Πορτογάλων για τον Πέπε πριν το ματς με την Κροατία (pic,vid)

To απίθανο κορεό των Πορτογάλων για τον Πέπε πριν το ματς με την Κροατία (pic,vid)

Ο Πέπε στα 41 του χρόνια αποφάσισε να βάλει τέλος σε μια τεράστια καριέρα, με τους συμπατριώτες να τον τιμούν με ένα απίθανο κορεό πριν από την αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Κροατία για το Nations League

Ιστορικής σημασίας αποδείχθηκε η αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Κροατία για την 1η αγωνιστική του Nations League, καθώς διαδραματίστηκαν δύο μεγάλα γεγονότα για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο.

Οι Ίβηρες φίλαθλοι όχι μόνο είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το 900ό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά μπόρεσαν να αποχαιρετήσουν μια θρυλική μορφή για το ποδόσφαιρό της χώρας.

Διαβάστε επίσης: Τι μπορεί να προσφέρει o Oυναχί στον Παναθηναϊκό

Ο λόγος για τον παλαίμαχο αμυντικό, Πέπε, , τον οποίο οι Πορτογάλοι τίμησαν για την προσφορά του στην εθνική, ενώ τον βράβευσαν πριν από την μεγάλη αναμέτρηση στο «Ντα Λουζ».

Μάλιστα, οι Ίβηρες οπαδοί έφτιαξαν ένα απίθανο και τεράστιο κορεό με το πρόσωπο και το όνομα του Πέπε, και τον αποθέωσαν για τα όσα κατάφερε στην πολυετή του διασυλλογική αλλά και διεθνή καριέρα.

Θυμίζουμε ότι ο Πέπε αγωνίστηκε σε 141 ματς με την εθνική Πορτογαλίας και στο Euro 2024 έγινε ο γηραιότερος παίκτης που έπαιξε σε αγώνα του θεσμού.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το εντυπωσιακό κορεό:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ