Ο Γιοβάνοβιτς, το νέο ξεκίνημα και η μεγάλη πρόκληση (pic)

Ο Γιοβάνοβιτς, το νέο ξεκίνημα και η μεγάλη πρόκληση (pic)

Η Ελλάδα ρίχνεται στη «μάχη» του Nations League, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους διεθνείς να ετοιμάζονται για την απόλυτη πρόκληση και το θαύμα του... 15%!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι διεθνείς, είναι εν μέσω της προετοιμασίας για τους πρώτους αγώνες του Nations League, στον δεύτερο όμιλο του League B της διοργάνωσης.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν τις Αγγλία, Φινλανδία και Ιρλανδία, με τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις υπό τον νέο εκλέκτορα να είναι το προσεχές Σάββατο (7/9, 21:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τους Φινλανδούς και στο Δουβλίνο την επόμενη Τρίτη (10/9).

Διαβάστε επίσης: Ένα «υπερόπλο» ο Φουρνιέ στα χέρια του Μπαρτζώκα

Στο νέο της ξεκίνημα υπό τις οδηγίες του Γιοβάνοβιτς, η εθνική μας ομάδας, έχει δύσκολο έργο απέναντι στους τρεις αντιπάλους της, με τα «τρία λιοντάρια» να είναι το φαβορί για την πρωτιά του ομίλου. Ωστόσο, η δεύτερη θέση, οδηγεί στα playoffs της διοργάνωσης και αν η Αγγλία «καθαρίσει» την πρωτιά, για τις υπόλοιπες θέσεις προβλέπεται… μάχη. Ή μήπως όχι;

Η σελίδα «Football Meets Data», πραγματοποίησε κάποιες προσομοιώσεις στους ομίλους του League B του Nations League, όπου συμμετέχει και η εθνική μας.

Τι λένε προσομοιώσεις στον όμιλο της Εθνικής στο Nations League

Συγκεκριμένα, για τον δεύτερο όμιλο η Αγγλία μοιάζει το ακλόνητο φαβορί για την πρωτιά με ποσοστό 75%, η Ελλάδα έρχεται δεύτερη με 39%, τρίτες είναι αμφότερες οι Φινλανδία και Ιρλανδία με 33%, αλλά η τελευταία έχει επίσης 42% πιθανότητες να τερματίσει τέταρτη.

Από κει και πέρα, 15% πιθανότητες δίνουν στην Ελλάδα να κάνει την έκπληξη και να τερματίσει πάνω από τους Άγγλους, ενώ δεν αποκλείουν ακόμη και την τρίτη θέση για τη χώρα μας, με ποσοστό 28%.

Όλα αυτά είναι απλά μαθηματικά μοντέλα και προφανώς στο χορτάρι οι πιθανότητες κάθε αγωνιστική θα αλλάζουν, όμως ο Γιοβάνοβιτς και οι διεθνείς μας έχουν την ευκαιρία για ένα καλό πλασάρισμα στον όμιλο και γιατί όχι, να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για το… θαύμα του 15%.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ