Σπαλέτι: «Πέρασα ένα τραγικό καλοκαίρι, η εθνική Ιταλίας θα αλλάξει σελίδα»

Σπαλέτι: «Πέρασα ένα τραγικό καλοκαίρι, η εθνική Ιταλίας θα αλλάξει σελίδα»

Δεσμεύτηκε να αλλάξει την εθνική Ιταλίας ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της έναρξης του Nations League.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, εκλέκτορας της εθνικής Ιταλίας, μίλησε ενόψει των πρώτων αγώνων του Nations League, για το παρόν και το μέλλον της ομάδας της χώρας του.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς για το Nations League, ο Ιταλός τεχνικός φάνηκε απογοητευμένος για την εικόνα της χώρας του στο προσεχές Euro και δεσμεύτηκε να ξαναχτίσει την Ιταλία.

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώθηκε: Στον Ολυμπιακό ο Φουρνιέ!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πέρασα ένα τραγικό καλοκαίρι, σκεπτόμενος τον τελευταίο αγώνα του EURO. Αισθάνομαι υπεύθυνος για ό,τι συνέβη και οι παίκτες είναι εντελώς απαλλαγμένοι από την ευθύνη. Τώρα, πρέπει να είμαι ο πρώτος που θα αλλάξει. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι αποκλείστηκα χωρίς να παλέψω. Είμαι προπονητής 30 χρόνια και δεν έχω δει ποτέ κάποια ομάδα μου να αγωνίζεται όπως εμείς στο EURO.\

Γυρίζουμε νέα σελίδα και από εδώ και πέρα πρέπει να σκεφτούμε περισσότερο την ταυτότητά μας. Θα δημιουργήσω ένα νέο γκρουπ, μία νέα ομάδα ασκώντας λιγότερη πίεση στους παίκτες. Αναπόφευκτα, η νέα ταυτότητα σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αποκλείσουμε κάποιους παίκτες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ