Ντάλιτς: «Το επίτευγμα είναι μεγάλο – Η Αργεντινή έχει την πίεση»

Ντάλιτς: «Το επίτευγμα είναι μεγάλο – Η Αργεντινή έχει την πίεση»

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού της Κροατίας με την Αργεντινή, τόνισε τη σπουδαιότητα της παρουσίας της ομάδας του στους «4» Μουντιάλ και ανέφερε πως το άγχος θα είναι στους αντιπάλους.

Η Κροατία ετοιμάζεται για τον ημιτελικό του Μουντιάλ απέναντι στην Αργεντινή (13/12, 21:00), με σκοπό να είναι εκείνη η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει το παιχνιδιού, υπογράμμισε το επίτευγμα της ομάδας του και τόσο εκείνος όσο και ο Ιβάν Πέρισιτς δήλωσαν πως δεν τους φτάνει η παρουσία τους στα ημιτελικά του Μουντιάλ αλλά θέλουν το κάτι παραπάνω.

Διαβάστε επίσης: Η συνάντηση του Ροντινέι με τον Μίτσελ και το «1η Γενάρη θα είμαι 100% έτοιμος»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Κροατίας:

«Το να είμαστε μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες στον κόσμο είναι ένα εκπληκτικό επίτευγμα αλλά θέλουμε περισσότερα. Το να φτάσουμε στον τελικό του Μουντιάλ για δεύτερη διαδοχική φορά θα είναι η ομορφότερη στιγμή όλων των εποχών για την εθνική μας ομάδα.

Απέναντί μας θα βρούμε μία έξοχη ομάδα, καθοδηγούμενη από τον Μέσι. Έχουμε αναλύσει τους αντιπάλους μας και ξέρουμε πώς παίζουν. Έπειτα είναι εκείνοι που έχουν την πίεση.

Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος, εμπιστεύομαι τους παίκτες μου, έχουν μεγάλο χαρακτήρα και χωρίς αυτόν δεν θα έφταναν ως τα ημιτελικά. Είναι ένα μεγάλο ματς και για τις δύο χώρες.

Το διακύβευμα είναι μεγάλο και ουδείς θα φυλάξει τα πόδια του. Περιμένω ένα δυναμικό παιχνίδι. Δεν θα προσαρμοστούμε στο δικό τους στιλ παιχνιδιού, στο ματς της Αργεντινής με την Ολλανδία είδαμε πως υπήρχαν πολλές άγριες μονομαχίες.

Εμείς θέλουμε να το αποφύγουμε αυτό και ελπίζουμε ο διαιτητής να μην αφήσει το ματς να του ξεφύγει».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ο Ιβάν Πέρισιτς δήλωσε:

«Μέχρι τώρα ήμασταν τέλειοι αλλά δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ. Το όνειρο κάθε αθλητή είναι να παίξει στον τελικό. Πολλά εξαρτώνται από εμάς. Εάν παίξουμε όπως απέναντι στην Βραζιλία, δεν θα υπάρχουν προβλήματα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ