Πάρτι για Ίντερ Μαϊάμι με χατ-τρικ Μέσι και ιστορικό ρεκόρ στο MLS (pics & vids)

Πάρτι για Ίντερ Μαϊάμι με χατ-τρικ Μέσι και ιστορικό ρεκόρ στο MLS (pics & vids)

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε χατ τρικ κόντρα στην Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον, η Ίντερ Μαϊάμι επικράτησε με 6-2 και πανηγύρισε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο κάνοντας ρεκόρ πόντων στο MLS.

Πέντε μέρες μετά τα τρία γκολ που πέτυχε με τη φανέλα της Αργεντινής κόντρα στη Βολιβία, ο Λιονέλ Μέσι έκανε χατ-τρικ και με την Ίντερ Μαϊάμι. Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου οδήγησε την ομάδα του σε νίκη με 6-2 επί της Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Κάτι που συνοδεύτηκε και από ένα μοναδικό ρεκόρ. Αυτό των περισσότερων πόντων στην ιστορία του MLS καθώς καμία άλλη ομάδα δεν έχει φτάσει τους 74 βαθμούς που μάζεψε φέτος η Ίντερ. Όσο για τον Μέσι; Σε 19 συμμετοχές πέτυχε 20 γκολ και έδωσε 10 ασίστ παρότι έχασε ένα μεγάλο μέρος της σεζόν με σοβαρό τραυματισμό.

Διαβάστε επίσης: Η ομιλία και οι αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ – Η 11άδα… δύο αγώνων, ο Γιαζιτσί, οι απουσίες και ο… Ανδρούτσος

Πλέον ο Αργεντινός είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα με 672 γκολ, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής με 112 γκολ και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας του MLS με 33 γκολ συνολικά. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ίντερ Μαϊάμι εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2025 ενώ στα πλέι οφ του MLS θα αντιμετωπίσει στους «16» την Μόντρεαλ FC ή την Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ