Προειδοποιούν οι διαιτητές στη Γαλλία: «Αν κινδυνεύσουμε θα αποχωρήσουμε»

Η Ένωση διαιτητών της Γαλλίας ανέφερε ότι τα μέλη της έχουν κινηθεί δικαστικά, ενώ ξεκαθάρισαν ότι αν οι διαιτητές κρίνουν πως κινδυνεύουν θα αποχωρήσουν από το ποδόσφαιρο.

Οι διαιτητές αντιμετωπίζουν επικίνδυνες καταστάσεις, στις γαλλικές διοργανώσεις τους τελευταίους μήνες, με πιο πρόσφατη να είναι η βεβήλωση του αυτοκινήτου του Ζερεμί Στίνα.

Με αφορμή λοιπόν τα πρόσφατα γεγονότα, η Ένωση διαιτητών της Γαλλίας ξεκαθάρισε ότι τα μέλη της θα αποχωρήσουν από το ποδόσφαιρο, εάν κρίνουν ότι κινδυνεύουν, ενώ τόνισε ότι κάποιοι διαιτητές έχουν προχωρήσει ήδη σε μηνύσεις.

Διαβάστε επίσης: Τέμπη: «Ήμασταν όλοι στο τρένο» – Πανελλαδικός απεργιακός ξεσηκωμός στα δύο χρόνια από την τραγωδία

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης διαιτητών

«Σε περίπτωση νέας παραβίασης του ιδιωτικού τους χώρου, που θέτει σε κίνδυνο αυτούς ή τις οικογένειές τους, οι διαιτητές θα ασκήσουν το δικαίωμά τους να αποχωρήσουν», ανέφερε μεταξύ άλλων σχετική ανακοίνωση από μέρους της Ένωσης!

Χθες (28/2), αντιπρόσωπος της Ένωσης των διαιτητών συναντήθηκε με την υπουργό Αθλητιμού της χώρας, Μαρί Μπαρσάκ, ώστε να περιγράψει τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από