Εκτός ο Κόλο Μουανί για το παιχνίδι με την Στρασμπούρ

Εκτός ο Κόλο Μουανί για το παιχνίδι με την Στρασμπούρ

Χωρίς να υπολογίζει στον Ραντάλ Κόλο Μουανί συνεχίζει την προετοιμασίας της η Παρί για τον αγώνα απέναντι στην Στρασμπούρ.

Ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Ραντάλ Κόλο Μουάνι, ο οποίος υποφέρει από τραυματισμό στον αριστερό αστράγαλο, δεν θα αγωνιστεί απόψε (19/10) εναντίον της Στρασμπούρ, για την 8η αγωνιστική της Ligue 1, ανακοίνωσε ο σύλλογος.

«Μετά από εξετάσεις που έγιναν (το Σάββατο) το πρωί, ο Ραντάλ Κόλο Μουάνι, υπέστει ένα διάστρεμμα  στον αριστερό του αστράγαλο χθες (Παρασκευή) στην προπόνηση, θα ξεκουραστεί και δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα κόντρα στη Στρασμπούρ»,  εξήγησε η Παρί Σεν Ζερμέν σε ανακοίνωσή της.

Διαβάστε επίσης: Το απίστευτο με τον Γουόκαπ στη φετινή Euroleague: Οι 8 ασίστ για κάθε λάθος αλλά και τα δύο καλάθια σε 4 ματς! (vids)

Ο Κόλο Μουανί  πάντως χρησιμοποιείται ελάχιστα από τον Λουίς Ενρίκε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ισπανός προτιμάει προτιμά να παρατάξει τον Μάρκο Ασένσιο στην πρώτη γραμμή της επίθεσης κατά την απουσία του τραυματία στον αστράγαλο Γκονσάλο Ράμος.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ