Συγκλονιστικός Λουίς Ενρίκε: «Να θεωρήσω τον εαυτό μου τυχερό ή άτυχο;» (vid)

Ο Λουίς Ενρίκε συγκλονίζει με τα όσα αφηγείται για τον θάνατο της μικρότερης κόρης του...

Ο Λουίς Ενρίκε είναι από αυτούς που θες να ακούς, όταν μιλάει για το ποδόσφαιρο, αλλά και για την ίδια τη ζωή, ειδικά αν αναλογιστούμε τι έχει περάσει.

Στο ντοκιμαντέρ του «You have no idea», στο οποίο προβλήθηκε πριν από μερικές ημέρες, υπάρχουν ιδιωτικές συνομιλίες με τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν και σκηνές από τα αποδυτήρια της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Η αλλαγή του Βέλντε, το ξέσπασμα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, η… φάπα του Μεντιλίμπαρ και ο ρόλος των αρχηγών

Ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός, έδωσε και ένα μάθημα ζωής στο τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο του ντοκιμαντέρ, όπου μίλησε για τον θάνατο της κόρης του, Χάνα που έφυγε από την ζωή πριν από μερικά χρόνια.

«Μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου τυχερό ή άτυχο; Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό, πολύ τυχερό. Η κόρη μου… έχουμε χίλιες αναμνήσεις από αυτήν, βίντεο, απίστευτα πράγματα…», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Λουίς Ενρίκε στο ντοκιμαντέρ το οποίο δείχνει γραφικά ντοκουμέντα της Χάνα.

«Η μαμά μου δεν μπορούσε να έχει φωτογραφίες της Χάνα. Μέχρι που γύρισα σπίτι και είπα «γιατί δεν υπάρχουν φωτογραφίες της Χάνα μαμά» «Δεν μπορώ, δεν μπορώ…», μου είπε. «Μαμά, πρέπει να βάλεις φωτογραφίες της», της απάντησα» είπε ο Λουίς Ενρίκε, προσθέτοντας ότι «Νομίζω ότι η Χάνα μας βλέπει ακόμα».

Ο άλλοτε τεχνικός της εθνικής Ισπανίας μεταξύ 2018 και 2019 παραιτήθηκε από τη θέση του ως προπονητής της «φούρια ρόχα», για να αφιερώσει τον εαυτό του στην κόρη του και να στηρίξει την υπόλοιπη οικογένεια.

Η αιτία θανάτου της Χάνα ήταν το οστεοσάρκωμα. Το οστεοσάρκωμα είναι ένας σπάνιος τύπος καρκίνου των οστών που αναπτύσσεται στα αναπτυσσόμενα οστά. Η αιτία του καρκίνου είναι άγνωστη, αλλά πιστεύεται ότι σχετίζεται με την ταχεία ανάπτυξη των οστών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από