Κλιμακώνει την κόντρα της με τον Εμπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν

Κλιμακώνει την κόντρα της με τον Εμπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν

Η οικονομική διαμάχη ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Κιλιάν Εμπαπέ καλά κρατεί, με τους Παριζιάνους να μην υποχωρούν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει πρόθεση να υποχωρήσει ούτε εκατοστό απέναντι στον Κιλιάν Μπαπέ, έπειτα από τη διαταγή της γαλλικής λίγκα (LFP), να πληρώσει με 55 εκατομμύρια τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, ποσό που έπρεπε να του έχει καταβάλει σε μισθούς και μπόνους.

Η παριζιάνικη ομάδα άσκησε έφεση στην απόφαση που πήρε την περασμένη εβδομάδα η νομική επιτροπής της LFP, μια απόφαση που, σύμφωνα με τον σύλλογο, δεν είναι δεσμευτική επειδή υπάρχουν νομικοί περιορισμοί.

Διαβάστε επίσης: Η αποθεραπεία, το χρονικό της επιστροφής και η «εκτόξευση» – Τι ισχύει με τον Κίναν Έβανς στον Ολυμπιακό (vids)

«Η θέση της Παρί Σεν Ζερμέν υπερβαίνει τα νομικά θεμελιωμένα. Είναι επίσης θέμα καλής πίστης, ειλικρίνειας, αξιών και σεβασμού του συλλόγου και τους οπαδούς του, που είναι πιο σημαντικοί από κάθε παίκτη», διευκρίνισε η Παρί Σεν Ζερμέν.

Πάντως η Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει να προσπαθεί να βρει μία μέση λύση με τον Μπαπέ, αλλά ο ποδοσφαιριστής και οι δικηγόροι απαιτούν εξόφληση του συνολικού ποσού. Η υπόθεση θα μπορούσε να παραπεμφθεί στην UEFA και στη συνέχεια σε εργατικό δικαστήριο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ