Λανς – Μπρεστ 2-0: «Καθάρισε» από το ημίχρονο πριν τον Παναθηναϊκό

Λανς – Μπρεστ 2-0: «Καθάρισε» από το ημίχρονο πριν τον Παναθηναϊκό

Η Λανς έκανε το 2Χ2 στο πρωτάθλημα με το άνετο 2-0 επί της Μπρεστ και έρχεται στην Αθήνα για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Εύκολο έργο είχε η Λανς πριν τη ρεβάνς των πλέι οφ του Conference League με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Γουίλ Στιλ επικράτησε στο «Φελίξ Μπολάρ» με 2-0 της Μπρεστ και έκανε το δύο στα δύο στη Ligue 1, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση.

Η Λανς, που είχε τέσσερις αλλαγές στη σύνθεσή της, «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο όταν και πέτυχε και τα δύο της γκολ. Στο 19′ ο Ζαρουρί στο ντεμπούτο του έδωσε ασίστ και ο Τσάβες έκανε το 1-0 ενώ στο 45′ ήρθε και το 2-0 με αυτογκόλ του Λε Καρντινάλ.

Διαβάστε επίσης: Ένα 10άρι που τρέλανε το Μαρακανά!

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν ευκαρίες και για άλλα γκολ, με το σκορ να μην αλλάζει. Η Λανς τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς στο 88′ ο Μασάδο δέχθηκε κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα κι ενώ είχε μπει αλλαγή στο ματς στο 75′.

Η σύνθεση της Λανς: Σαμπά, Γκραντί (75′ Χουσάνοφ), Ντάνσο, Μεντίνα, Αγκιλάρ, Ντιούφ (90′ Φρανκόφσκι), Τσάβες (75′ Μασάδο), Ζαρούρι (65′ Φουλτζίνι), Σοτοκά, Λαμπό Λασκαρί (75′ Σατριάνο)

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ